Γιάννης Στάνκογλου: Αυτή είναι η καθημερινότητά του-«Σηκώνομαι από τις 6μιση, ετοιμάζω τα παιδιά...»
Media

Γιάννης Στάνκογλου: Αυτή είναι η καθημερινότητά του-«Σηκώνομαι από τις 6μιση, ετοιμάζω τα παιδιά...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου, o οποίος μίλησε για την καθημερινότητά του, τα δυο παιδιά του αλλά αναφέρθηκε και στην τηλεόραση και το θέατρο. 

Αρχικά ανέφερε: «Σηκώνομαι από τις 6μιση, ετοιμάζω τα παιδιά μου. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος, από μικρός δεν κοιμόμουν πολύ, ακόμα και όταν ξενυχτούσα. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω ότι όταν ξυπνάς νωρίς έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Αν έχω γύρισμα θα πάω, αν δεν έχω μπορεί να κάτσω να διαβάσω, να μάθω τα λόγια μου, να διαβάζω ένα βιβλίο, να κάνω δουλειές εξωτερικές, πολλά πράγματα. Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο ύστερα από 2 χρόνια, είχα πάθει ένα διάστρεμμα και λόγω του πολύ φόρτου εργασίας δεν είχα τον χρόνο».

yiannisstankoglou_1705411045_3281548153474954404_597571468.jpg

Και πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνογλου:

«21 χρόνια συνεχόμενα θέατρο, φέτος δεν κάνω, μου φαίνεται περίεργο σαν όαση αυτή περίοδος. Έχει μεγάλη διαφορά, έχεις τα Σαββατοκύριακα δικά σου, πρώτη φορά δε δούλεψα πρωτοχρονιά και Χριστούγεννα, πραγματικά μου έχει δώσει πολλή δύναμη. Μετά ‘Το Νησί’ και για 11 χρόνια έλεγα ‘όχι’ στην τηλεόραση γατί δεν έβλεπα κάτι ενδιαφέρον που να με εξιτάρει στο σενάριο. Είχα προτάσεις αλλά δεν το είχα ανάγκη εκείνη την στιγμή. Όσο διάστημα δεν έκανα τηλεόραση, έκανα πάρα πολύ θέατρο. 4 – 5 μήνες πριν 10 χρόνια έκανα 14 παραστάσεις την εβδομάδα.

stankoglou.jpg

»Έχω κάνει και πολύ κινηματογράφο, το θέατρο το έχω χορτάσει γιατί έχω κάνει ωραίες δουλειές, είμαι γεμάτος από το θέατρο. Σινεμά, αν και έχω κάνει πάρα πολύ, είναι κάτι το οποίο το αγαπώ πολύ και θέλω να κάνω κάτι να γουστάρω. Είδα το ‘Poor Things’ του Λάνθιμου και έπαθα πλάκα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved