Η Μάγισσα: Οι ηθοποιοί έστησαν πάρτι με... techno & Ικαριώτικο για το φινάλε της σειράς! Το γλέντι..
Media

Η Μάγισσα: Οι ηθοποιοί έστησαν πάρτι με... techno & Ικαριώτικο για το φινάλε της σειράς! Το γλέντι..

Ένα άνευ προηγουμένου γλέντι έστησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς Η Μάγισσα όταν ο σκηνοθέτης αναφώνησε... It's a wrap! 

Παρουσία των σεναριογράφων της σειράς, Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, οι ηθοποιοί ξέσπασαν σε ένα άνευ προηγουμένου χορό σε δυνατούς ρυθμούς techno σε ένα από τα τελευταία γυρίσματα μετά από 250 ολόκληρες ημέρες σκληρής δουλειάς στα σετ τόσο σε κλειστούς χώρους όσο και στη Μάνη. Μάλιστα εκεί στήθηκε το τελευταίο αυτοσχέδιο και απρόσμενο πάρτι μεταξύ των συντελεστών που πλέον νιώθουν μετά από τόση δουλειά σαν να είναι οικογένεια.

Και ύστερα και ενώ οι περισσότεροι, ανάμεσά τους ο Αναστάσης Ροϊλός, η Έλλη Τρίγγου και πολλοί ακόμα ηθοποιοί της σειράς άρχισαν να... κατεβάζουν ταχύτητα σε ό,τι αφορά την ενέργειά τους, ήρθε ένας ικαριώτικος χορός για να ανεβάσει και πάλι το κέφι στα ύψη μεταξύ των συντελεστών της σειράς.

magissa-(1).jpg

Χόρεψαν όλοι μαζί τον παραδοσιακό χορό και έγιναν μία πολύ αγαπημένη παρέα διασκεδάζοντας για αρκετή ώρα.

Παρ' όλο που δεν γνωρίζουμε αν σε αυτό το αυτοσχέδιο πάρτι γυρίστηκε η τελευταία σκηνή της σειράς, το σίγουρο είναι πως επρόκειτο για κάποια από τα τελευταία γυρίσματα της Μάγισσας.

Άλλωστε, ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν η σειρά θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως η Μάγισσα κατέκτησε το δικό της πιστό κοινό τη φετινή σεζόν, με τις εξελίξεις στο σενάριο να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του.

magissa-(3).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved