Προξενιό – Δημήτρης Αλεξανδρής: Δίνει spoiler για τη σχέση του με τη Στάσα

Το προξενιό - Στασινόπουλος

Media

Προξενιό – Δημήτρης Αλεξανδρής: Δίνει spoiler για τη σχέση του με τη Στάσα

Τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε τον Δημήτρη Αλεξανδρή στη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» στον ALPHA, στον ρόλο του διοικητή της χωροφυλακής Κωστή Στασινόπουλου όπου μας έχει καθηλώσει με την ερμηνεία του.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο ηθοποιός μιλά για τις καταιγιστικές εξελίξεις και για όλα όσα έχει αγαπήσει σε αυτή την τηλεοπτική συνεργασία.

alexandris-proxenio.jpg

«Ο Κωστής είναι ένας άνθρωπος επιτυχημένος που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Έχει όλα αυτά που είχε λαχταρίσει μικρός. Προερχόμενος από φτωχή οικογένεια, μεγάλωσε σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον κι έβλεπε από μακριά τα πλουσιόπαιδα, τις σχέσεις που ανέπτυσσαν. τις φιλίες και πώς κινούνταν μέσα στην κοινωνία. Πάντα ήθελε να είναι μέρος όλου αυτού και η επιλογή της χωροφυλακής ήταν για εκείνον μονόδρομος. Τώρα έχει φτάσει σε ένα σημείο που έχει τη θέση που διακαώς επιθυμούσε. Τον σέβονται οι συγχωριανοί του και οι οικογένειες που πάντα έβλεπε από μακριά κι έχει μια οικογένεια όπως την ήθελε. Μια γυναίκα να τον αγαπάει και να του προσέχει τα παιδιά. Αυτό που επιδιώκει να κάνει, και γι’ αυτό διχάζεται πάρα πολύ, είναι να χειριστεί την εξουσία με έναν διαφορετικό τρόπο. Δεν θέλει να κάνει κατάχρηση του αξιώματος του. Έχει δει πολλή βία στη ζωή του. Έχει περάσει από έναν Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, από εμφύλιο και παρά το γεγονός ότι έχει μια τέτοια θέση, προσπαθεί να μην είναι απότομος και βίαιος».

Στην περίπτωση του Ραζίνη, τι νιώθει; Αισθάνεται υποχρεωμένος στην οικογένειά του ή το γεγονός ότι του χτυπούν συνέχεια ότι είναι αυτό που είναι χάρη σε εκείνους, του δημιουργεί μένος;

«Στην ιστορία με τον Ραζίνη δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικό. Προσπάθησε να τον βοηθήσει όσο μπορεί, όμως δεν γινόταν να τον αφήσει ελεύθερο να φύγει. Είχε γίνει ένα έγκλημα που το είχε παραδεχτεί και ο ίδιος. Ομως ο Στρατός άρχισε να τον κοροϊδεύει και να τον ειρωνεύεται, γεγονός που του προκάλεσε δυσφορία. Από την άλλη, η θέση του Στασινόπουλου είναι δύσκολη γιατί είναι φίλος και με την οικογένεια του δολοφονημένου Σκούταρη. Ο φόνος του ήταν ένα έγκλημα που όχι μόνο έγινε γνωστό, αλλά όλοι ήξεραν και ποιος το είχε διαπράξει. Η θέση του Κωστή ήταν πολύ λεπτή γιατί δεν γινόταν να μεροληπτήσει. Ήταν γνωστός σε όλο τον Τύρναβο και τη Λάρισα. Αυτή είναι η πολυπλοκότητα αυτού του χαρακτήρα»

proxenio.jpg

Είναι κι ερωτευμένος με τη Στάσα, η οποία φοβάται μήπως η Ιουλία οδηγηθεί στο απόσπασμα

«Ηταν ερωτευμένος μαζί της από μικρός, αλλά δεν της το είχε ομολογήσει ποτέ καθώς εκείνη ήταν κόρη ενός πλούσιου γαιοκτήμονα, ενώ αυτός παιδί ενός εργάτη που δεν το πρόσεχε κανένας. Τα πράγματα πηγαίνουν στο να δημιουργηθεί κάτι περισσότερο ανάμεσά τους. Είδαμε και το φιλί τους. Αυτό θα μπερδέψει κι άλλο τα πράγματα και το ενδιαφέρον για τους χαρακτήρες αυτού, στο σημείο που είμαστε τώρα, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο».

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved