Καινούργιου: «Μου έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα-Είχε αισθανθεί ότι μπορεί να είμαι στενοχωρημένη»
Media

Καινούργιου: «Μου έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα-Είχε αισθανθεί ότι μπορεί να είμαι στενοχωρημένη»

Super Κατερίνα: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έστειλε μηνύματα την προηγούμενη εβδομάδα στην Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τα όσα έγιναν με τη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της και προβλήθηκε σήμερα 4/3, η παρουσιάστρια, θέλησε να αποκαλύψει στον αέρα ότι της έστειλε μηνύματα γιατί μάλλον αισθάνθηκε ότι ήταν λίγο στενοχωρημένη.

«Μωρέ τι καλό παιδί. Μου έστειλε τόσο ωραία μηνύματα την προηγούμενη εβδομάδα αυτό το κορίτσι που είχε αισθανθεί ότι μπορεί να είμαι λίγο στενοχωρημένη...», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Με συγκίνησε. Δεν είχε λόγο. Καμιά φορά, μέσα από κάποιες κινήσεις, βλέπεις ότι ο άλλος... Και πολύς κόσμος αλλά με συγκίνησε αυτό το κορίτσι».

Ξαφνική αδιαθεσία για την Καινούργιου: «Συγνώμη, ζαλίζομαι...»

katken.jpg

Θυμίζουμε ότι το θέμα συζητήθηκε στο μεσημέρι του Σαββάτου 2/3 στην εκπομπή Γεια σου. Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας έδωσε το δικό του ρεπορτάζ που θέλει την επικοινωνία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να έχει διακοπεί από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το επίμαχο υλικό.

«Εγώ μαθαίνω ότι ο Φίλιππος με τη Δανάη έχουν σταματήσει την επικοινωνία τους μετά από αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε. Δε ξέρω ακριβώς τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους, αλλά μαθαίνω ότι έχουν σταματήσει να βγαίνουν μαζί και γενικότερα η επικοινωνία τους έχει μειωθεί αρκετά», είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved