Αποκαλυπτικός ο Κούλλης Νικολάου: «Περάσαμε δίπλα από τη φυλακή. Το εγχείρημα ήταν άγριο!»
Media

Αποκαλυπτικός ο Κούλλης Νικολάου: «Περάσαμε δίπλα από τη φυλακή. Το εγχείρημα ήταν άγριο!»

Ο Κούλλης Νικολάου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα αργά  και μίλησε για τους γονείς του, τα εννιά αδέρφια του και τις δυσκολίες που πέρασε.

Αρχικά αποκάλυψε: «Εγώ δεν μαυρίζω τίποτα από όσα πέρασα στη ζωή μου. Νιώθω τυχερός και ευγνώμων που είχα εμπειρίες στη ζωή μου. Ο πατέρας μου, αχ ρε πατέρα. Πολλές φορές λέω “έλα λίγο στο όνειρό μου”, δεν έρχεται συχνά. Ένας θαυμαστός άνθρωπος, ένας λεβέντης. Τον έχω χάσει στα 23 όταν ήμουν σε μια διαδρομή απίστευτη να ονειρευτώ και επειδή δεν πρόλαβα να το αποδείξω αυτό που είμαι σίγουρος πως αν ήταν σήμερα μαζί της θα ήταν υπερήφανος, μου λείπει. Είμαι ο 10ος του».

Κούλλης Νικολάου: Έδωσε το απόλυτο spoiler για την «Γη της Ελιάς» και τον Δημοσθένη

Και πρόσθεσε ο Κούλλης Νικολάου: «Οι γονείς μου κλέφτηκαν. Μοιραία είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία και επειδή είμαστε άνθρωποι του σήριαλ, μοιραία έχουν ενδιαφέρον. Ο πατέρας μου παντρεύτηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έκανε 6 παιδιά και στη γέννα του 7ου παιδιού έχασε τη γυναίκα του. Έμεινε χήρος με έξι παιδιά και έπρεπε να παντρευτεί. Στην εποχή του ήταν τα προξενιά. Ήταν ήδη στα 50 του και ανέλαβε ο προξενητής και βρέθηκε με τη μάνα μου που ήταν στα 26 της. Εννοείται ότι οι γονείς της ήταν φτωχοί, τα μεγαλύτερα αδέλφια της δεν ενέκριναν κάτι τέτοιο και αποφάσισαν να κλεφτούν. Πήγαν σε ένα πανηγύρι και έφυγε μαζί του και έκαναν το 7ο παιδί για να φτάσουμε μετά στα 10».

Και σε άλλο σημείο αποκάλυψε: «Περάσαμε δίπλα από τη φυλακή. Όταν λέμε για εμπειρίες, αυτές έφτασαν μέχρι και σήμερα. Κάποια στιγμή ήταν πολύ άγριο το εγχείρημα. Είμαι άνθρωπος του ρίσκου, αυθόρμητος. Την ώρα που είσαι στο χείλος του γκρεμού, έρχεται ένα χέρι και σε τραβάει προς τα πάνω. Μπορώ να χτίσω και να λέω ότι αν δίνεις, θα πάρεις. Αν δεν μεροληπτείς, ή δεν κάνεις κάτι κακό κάποια στιγμή θα βγεις από το αδιέξοδο».

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς - Κούλλης Νικολάου: Επιβεβαίωσε το τέλος του Αγγελόπουλου από τη σειρά - Όσα είπε

Κούλλης Νικολάου: Η Γη της Ελιάς πάει για τέταρτη σεζόν και το ανακοίνωσε!

Κούλλης Νικολάου: «Γεννήθηκα γυμνός και έτσι θέλω να πεθάνω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved