Αποθέωσε το «Ζάρι» της Σάττι η Γερμανού: «Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν κερδίσει»
Media

Αποθέωσε το «Ζάρι» της Σάττι η Γερμανού: «Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν κερδίσει»

Να στηρίξει ανοιχτά το κομμάτι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι με το οποίο η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, θέλησε η Ναταλία Γερμανού μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του Alpha το μεσημέρι του Σαββάτου 9/3.

Στην εκπομπή της βρέθηκε καλεσμένος o γνωστός στιχουργός και δημοσιογράφος, Άρης Δαβαράκης και σχολίασε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι για το οποίο υπάρχει διχασμός στο ελληνικό κοινό.

Eurovision 2024: «Φωτιά» στα στοιχήματα! Αυτά είναι τα 3 μεγάλα φαβορί & η θέση που δίνουν στη Σάττι

Δείτε το βίντεο:

Η παρουσιάστρια του καλύτερα δε γίνεται δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της με το τραγούδι και μάλιστα υποστήριξε πως δε θα εκπλαγεί καθόλου αν κερδίσουμε.

Ποια είναι τα φαβορί της Eurovision 2024;

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες της Ευρώπης, η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει ήδη τη θέση της στον μεγάλο τελικό, καθώς οι ειδικοί τη θέλουν να βρίσκεται στην 14η θέση.

Έξαλλος ο Νίκος Συρίγος με το «Ζάρι»: «Η Ελλάδα είναι αυτές οι καγκουριές, ο γύρος & τίποτα άλλo;»

Το μεγάλο φαβορί του μουσικού διαγωνισμού είναι η Κροατία, ενώ η Ουκρανία και η Ιταλία ακολουθούν τον μεγάλο νικητή, συμπληρώνοντας έτσι την τριάδα.

Η Ελβετία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Σουηδία, το Ισραήλ, η Γαλλία και η Λιθουανία φαίνεται πως θα ολοκληρώσουν τη πρώτη δεκάδα του μεγάλου τελικού.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved