Η Παραλία - Γιώργος Νινιός: Οι σκηνές του Δημητρού στο ψυχιατρείο καθήλωσαν το Twitter
Media

Η Παραλία - Γιώργος Νινιός: Οι σκηνές του Δημητρού στο ψυχιατρείο καθήλωσαν το Twitter

Η Παραλία - Να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό κατάφερε για άλλη μια φορά ο Γιώργος Νινιός στο αποψινό επεισόδιο της Παραλίας.

Ο Δημητρός βρίσκεται στο ψυχιατρείο και ο εγκλεισμός τον έχει καταβάλει. Την ίδια ώρα η Νικολίνα και ο Διονύσης κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βγει έξω και να επιστρέψει στο σπίτι τους.

Τα μεγάλα ονόματα του θεάτρου που κάνουν πάταγο στην τηλεόραση

Η Νικολίνα πήγε να τον δει στο ψυχιατρικό ίδρυμα και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές.

Ο Δημητρός χώθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του ζητώντας της να τον πάρει κοντά της.

Η Παραλία - Δείτε τα σχόλια στο Twitter:

Η Παραλία - Όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο:

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι του χωριού απειλούν να διώξουν τους χίπηδες από την παραλία ακόμα και με τη βία. Όταν οι διαθέσεις των ντόπιων γίνονται γνωστές στο κοινόβιο, τα παιδιά των λουλουδιών εξαγριώνονται με τον αρχηγό τους, τον Μάρτιν, ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί την αλήθεια με ένα μέρος των χίπηδων μονάχα.

Η Νόνα τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του Ρόμπερτ καθώς περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Ένα νέο μέλος προστίθεται στη χωροφυλακή μαζί με τον Αρβανιτάκη και ο Λοΐζος προσπαθεί να τον πάρει με το μέρος του μάταια.

Μια νέα πληροφορία έρχεται στο φως σχετικά με την υπόθεση χρηματοδότησης του δικηγόρου του Σήφη και ο Διονύσης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη…

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved