Λιάγκας: Απάντησε στον Λαζόπουλο: Δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή και με γεια του, με χαρά του!
Media

Λιάγκας: Απάντησε στον Λαζόπουλο: Δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή και με γεια του, με χαρά του!

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Mega Καλημέρα μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Λιάγκα και όταν ξεκίνησε το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε.

Για τον Γιώργο Λιάγκα, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Δεν θα τον καλούσα στο podcast μου, δεν με ενδιαφέρει. Με έχει καλέσει ο ίδιος, αλλά δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει».

Λαζόπουλος: Την Καινούργιου τη συμπαθώ - Δεν με ενδιαφέρει ο Λιάγκας - Ο Νταλάρας έχει δίκιο!

1710232545680-792131688-lazopoulos.jpg

Και ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε: «Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει άποψη. Και προφανώς ο Λάκης Λαζόπουλος που έχει υπάρξει στο παρελθόν ο πιο δημοφιλής Έλληνας στις δημοσκοπήσεις που γίνονταν στο παρελθόν το διάστημα που είχε τη μεγάλη τηλεοπτική του επιτυχία. Ήταν πολύ αγαπητός κι ακόμα είναι. Και μαθαίνω και χαίρομαι ότι πάει καλά το θεατρικό του.

Θέλω να καταλάβετε κάτι, εγώ δεν είμαι εμμονικός. Δηλαδή δεν ξυπνάω το πρωί και λέω ότι ‘σήμερα θα βρίσω τον Λαζόπουλο, αύριο βρείτε μου κάτι να βρίσω τον Λαζόπουλο, μεθαύριο ξαναβρείτε μου κάτι να τον βρίσω και πάλι’. Αυτό είναι εμμονή. Μπορεί πολλές φορές στη σάτιρα αυτό να πουλάει. Κάποτε ασχολιόταν με τη Μιμή Ντενίση, τώρα μπορεί να θέλει να ασχολείται με εμένα. Εγώ όμως κάνω κριτική με αφορμή κάποιες πράξεις και κάποια λεγόμενα».

liagkas-lakis21.jpg

Μάλιστα ανέφερε ο παρουσιαστής του Πρωινού: «Προφανώς τον έχουν καλέσει από την εκπομπή, δεν το ξέρω. Δεν θέλει και με γεια του, με χαρά του. Εγώ τώρα να πω κάτι κακό ή να απαντήσω για να γίνω τηλεοπτικό σίριαλ, δεν θα το κάνω. Αυτό είναι εμμονικό κι εγώ δεν έχω εμμονές»

Διαβάστε επίσης:

Λαζόπουλος: Δεν θα κάνω κωλοτούμπες! Δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες και δεν θα γίνω σαν αυτούς!

Λύγισε ο Λαζόπουλος για την απώλεια της συζύγου του - Οι μνήμες σε κατακλύζουν και... υγροποιούνται

«Καταπέλτης» η Χρηστίδου για Λαζόπουλο: «Αισθάνομαι έναν θυμό, μια εμπάθεια, μια εμμονή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved