Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Media

Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»

Mega Καλημέρα: Η Ηρώ μίλησε για το μεγάλωμα του γιου της ως μονογονεϊκή οικογένεια, το «σχολείο» Γιώργος Μαρίνος και την ψευδαίσθηση των social media.

Αρχικά είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια: «Tο τραγούδι ‘Έτσι είμαι εγώ’ εντάσσεται στην εν εξελίξει ζωή μας. Έχω εξελιχθεί από το 2001 που γράφτηκε, δεν τα πάω καλά με τον χρόνο. Οριοθετεί όνειρα, επιθυμίες, στόχους και έρωτες».

Και συνέχισε μιλώντας γιια τον γιο της: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ. Είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός, γι’ αυτό έχω φόβο αλλά του έχω εμπιστοσύνη. Η επίθεση που δέχτηκε τον δυσκόλεψε πολύ. Για πολύ καιρό δε μίλαγε καθόλου γι’ αυτό».

J2US Τελικός: Όσα συνέβαιναν στα backstage off camera και κατέγραψε ο φακός του gossip-tv!

iro.jpg

Όπως λέει η ίδια: «Οι γονείς οφείλουν να βρίσκονται πίσω από τα παιδιά τους και να παρακολουθούν τι κάνουν. Αν αφήσεις το παιδί σου και αδιαφορήσεις θα το καταλάβεις αργά, όταν θα έχει γίνει επικίνδυνο. Ήμουν πάντα πολύ κοντά στον γιο μου, δούλευα τις ώρες που κοιμόταν. Ήθελα να τον μεγαλώσω εγώ. Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι σωστή μαμά. Δεν είναι εύκολο στην ελληνική κοινωνία να έχεις μονός σου ένα παιδί».

Για την προσωπική της ζωή ανέφερε η Ηρώ: «Οι σημαντικότεροι σταθμοί της ζωής μου είναι όταν έφυγα από το πατρικό μου για να έρθω στην Αθήνα και η απόκτηση του γιου μου. Ένα παιδί έρχεται να σε βγάλει από το κέντρο του ‘εγώ’ σου και να σε μεταφέρει σε ένα άλλο κέντρο που είναι το παιδί σου. Έχω νιώσει πολλά πάθη αλλά λίγους έρωτες στη ζωή μου».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ηρώ: Η απόφαση να φύγει από το πατρικό της στα 19, ένας πίνακας ζωγραφικής & το βιωματικό τραγούδι

Fame Story: Η Ηρώ ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα: Αυτοί είναι οι 3 πρώτοι παίκτες προς αποχώρηση!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved