Πάτρας για Κόκοτα: «Κάποια στιγμή είπε "δεν αισθάνομαι καλά". Θορυβηθήκαμε πολύ όλοι»
Media

Πάτρας για Κόκοτα: «Κάποια στιγμή είπε "δεν αισθάνομαι καλά". Θορυβηθήκαμε πολύ όλοι»

Mega Καλημέρα: Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε σήμερα 29/3 για το τι συνέβη με τον Δημήτρη Κόκοτα, καθώς και ο ίδιος συμμετέχει αυτή τη σεζόν στο J2US.

Ο ίδιος, έστειλε τα περαστικά του στον τραγουδιστή και περιέγραψε τι έζησε όταν είδε τον τραγουδιστή να νιώθει έντονη δυσφορία.

«Κατ’ αρχήν να του στείλουμε τους χαιρετισμούς και τη στήριξή μας και σε εκείνον και στην οικογένειά του. Ήταν κάτι που ήταν αναπάντεχο και δυσάρεστο για όλους όσοι ήμασταν εκεί πέρα. Είχαμε πρόβα το απόγευμα, και πριν από εμάς ήταν ο Δημήτρης με την Τραϊάνα Ανανία.

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Είναι κρίμα τα νέα. Περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα, θα βγει ανακοινωθέν»

kokotas.jpg

Άκουσα ότι αισθάνθηκε μία αδιαθεσία όταν ήταν στο καμαρίνι, στο make up. Πήγα και είδα ότι ήταν σε περίεργη κατάσταση, δηλαδή πόναγε το χέρι του, ήταν μία κατάσταση εμφράγματος… αλλά δεν είμαστε και γιατροί για να ξέρουμε», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας και συνέχισε:

Κόκοτας: «Άρχισε να ιδρώνει, να μουδιάζει και να έχει τάσεις λιποθυμίας» - Τι έγινε στις πρόβες

«Κλήθηκε κατευθείαν το ΕΚΑΒ, έφυγε με το ασθενοφόρο όρθιος, είχε τις αισθήσεις του. Φαινόταν ότι μάλλον έχει πάθει έμφραγμα. Αυτό είδαμε. Μετά είχα μία ενημέρωση ότι έκανε στεφανιογραφία και του τοποθετήθηκε στεντ και είναι στην εντατική για να παρακολουθηθε. Δεν υπήρχε κάποια αγωνία, όλα κυλούσαν ρολόι στις πρόβες. Κάποια στιγμή είπε "δεν αισθάνομαι καλά". Θορυβηθήκαμε πολύ όλοι και εκ μέρους όλων των παικτών, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Περιμένω με αγωνία το επίσημο ανακοινωθέν».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας - Πότε θα τον «ξυπνήσουν» οι γιατροί

Κόκοτας: Κρίσιμη η κατάσταση μετά το έμφραγμα & την ανακοπή-Στο πλευρό του η σύζυγος και η κόρη τους

Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από έμφραγμα που υπέστη - Όσα συνέβησαν στις πρόβες του J2US

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved