Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ηλίας και Τούλα γίνονται ζευγάρι!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ηλίας- Τούλα

Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ηλίας και Τούλα γίνονται ζευγάρι!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς του Alpha. 

Με αφορμή ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ που διοργανώνει ο Κανάτης, η Ζωή προσπαθεί να ξεφορτωθεί όλα τα ρούχα του Φάνη που έχει αγοράσει η πρώην κοπέλα του.

Μουρμούρα: Η Ζωή ξέχασε τα γενέθλια του Φάνη και το Twitter της έβαλε χέρι

MINAS-ZOUZOU.jpg

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ζουζού- Μηνάς

Στην Κρήτη, η Ζουζού βρίσκει κρυμμένο ένα δώρο με ένα πολύ αγαπησιάρικο σημείωμα και θεωρεί ότι το έχει αγοράσει ο Μηνάς για εκείνη. Όταν όμως ο άντρας το παίρνει και φεύγει, ο Βαγγέλης δεν ξέρει πώς να την παρηγορήσει. Εν τω μεταξύ, η Τούλα είναι σαστισμένη, διότι, από εκεί που θεωρούσε ότι δεν είχε κανέναν, ξαφνικά βρίσκονται δύο άντρες που τη διεκδικούν και δεν ξέρει με ποιον να μείνει. Ύστερα από ώριμη σκέψη, η γυναίκα καταλήγει και λέει στον Ηλία ότι πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη ζωή της μαζί του και να γίνουν ζευγάρι.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα – Twitter: «Η απερίγραπτη χαλάστρα» και το πάθος του ζευγαριού που διεκόπη

Bladimhros-Kyriakidhs-Par8ena-Xorozidoy.jpg

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Τούλα- Ηλίας

Παράλληλα, η Σοφία έχει πρόταση από την εταιρεία που πουλάει κατσαρόλες να αναλάβει τη θέση της υπεύθυνης πωλήσεων στην Κρήτη. Έτσι, ο Μπάμπης και η Ξένια, προκειμένου να μη φύγει, σκέφτονται να της ανοίξουν γραφείο ψυχολόγου, αλλά όλα ανατρέπονται. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Κανάτης αναλαμβάνει να μανατζάρει τον Φάνη για να κλείσει περισσότερα ιδιωτικά μαθήματα γυμναστικής. Ωστόσο, η Ζωή δεν τη βλέπει με καλό μάτι αυτή τη συνεργασία. Την ίδια ώρα, ο Βύρωνος επιστρέφει στο σπίτι του Μηνά, ακόμα πιο ερωτευμένος με τη Ζουζού και ο οικοδεσπότης προσπαθεί να δει ανάλαφρα την κατάσταση για να μη χαλάσουν τις καρδιές τους...

Κουτσαφτίκη: «Δεν αντέχω τη μουρμούρα του άντρα μου... Δεν μου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού»

Spyros-Tsekoyras-Anna-Koytsaftikh.jpg

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Μπάμπης- Ξένια

Στην Άρτα, ο Ηλίας και η Τούλα έρχονται για πρώτη φορά πολύ κοντά. Ενώ ο άντρας πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η γυναίκα προσπαθεί να θέσει κάποιους «όρους» για τη σχέση τους, που μόλις ξεκίνησε. Στη Θεσσαλονίκη, ο Μπάμπης και η Ξένια δεν μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά τη Σοφία, ώστε να ανοίξει το γραφείο και η γυναίκα προτείνει να πουλήσουν ένα χωράφι της πεθεράς της, που του το είχε τάξει..

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved