Αντώνης Αντωνίου: «Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στη Μουρούρα και την επόμενη σεζόν»
Media

Αντώνης Αντωνίου: «Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στη Μουρούρα και την επόμενη σεζόν»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Αντώνης Αντωνίου είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που εδώ και 11 συναπτά έτη τον απολαμβάνουμε σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες στη μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης αποκαλύπτει ότι θα παραμείνει μέλος της «Μουρμούρας» και τη νέα σεζόν, ενώ αναφέρεται και στα όσα θα συμβούν στη ζωή του τηλεοπτικού Μηνά.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Πήρε το «πράσινο φως» για δωδέκατη σεζόν

Πώς αισθάνεστε που εδώ και 11 χρόνια η κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» παραμένει αγαπημένη συνήθεια του κοινού;

Αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ όμορφο. Μου έχει δώσει μεγάλη χαρά. Νιώθω δικαίωση για τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει. Έχουμε μεγάλη ευθύνη προς το κοινό. Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ξεχωρίζει για το ήθος της. Επίσης, θεωρώ ότι στην επιτυχία της έχει συμβάλει το γεγονός ότι έχουμε ανθρώπινους χαρακτήρες και ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να ταυτίζεται μαζί τους.

Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή διαφορετικών ανθρώπων, πολλών ηλικιών, που έχουν άλλες νοοτροπίες. Εσείς και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είστε οι βετεράνοι της σειράς... Σας συμβουλεύονται οι νεότεροι;

Όχι, και δεν το θεωρώ απαραίτητο. Ο καθένας έχει την πορεία του και την προσωπικότητά του. Άλλωστε οι ηθοποιοί που έχουν επιλεχθεί είναι όλοι πολύ καλοί. Χαίρομαι που δουλεύουμε μαζί, είμαστε μια παρέα.

Υπάρχει η δυνατότητα να δίνετε ιδέες για το σενάριο ή να αυτοσχεδιάζετε στο γύρισμα;

Όχι, έχουμε υπέροχους συγγραφείς και το σενάριο δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω βελτίωση. Όλοι οι συντελεστές είναι πάρα πολύ αξιόλογοι και ταλαντούχοι.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν σας είπαν ότι θα είστε φέτος ζευγάρι με τη Μαρία Κατσανδρή;

Η Μαρία Κατσανδρή είναι εξαιρετική ηθοποιός. Μάλιστα, είμαστε καλοί φίλοι, καθώς έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν στο θέατρό μου. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη σειρά, υπήρξε φοβερή χημεία και δέσαμε αμέσως. Απολαμβάνω ιδιαίτερα τη συνεργασία μας.

Mhn-arxizeis-th-moyrmoyra..jpg

Σας επηρέασε η αποχώρηση της Ελένης Κοκκίδου, που ήταν για δέκα χρόνια το τηλεοπτικό σας ταίρι;

Κοιτάξτε, κάθε αλλαγή μπορεί να διαταράξει λίγο τις ισορροπίες. Ωστόσο, στην περίπτωσή μας, η αποχώρηση της Ελένης Κοκκίδου έγινε με ωραίο τρόπο. Γνωρίζαμε από νωρίς ότι θα φύγει, το είχαμε συζητήσει. Έτσι, η μετάβαση έγινε με φυσιολογικό τρόπο, όπως και η είσοδος της Μαρίας στη σειρά. Δεν διαταράχτηκε τελικά τίποτα.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει η σπουδαία σεναριογράφος μας, η Έλενα Σολωμού. Κάθε φορά που παίρνουμε κάθε επεισόδιο, το διαβάζουμε και γελάμε πολύ. Οπότε, σίγουρα θα δείτε διασκεδαστικά πράγματα να συμβαίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Τι αγαπάτε περισσότερο στον Μηνά;

Στον Μηνά έχω αγαπήσει την απλότητά του. Έχει μια φυσική αντίληψη των πραγμάτων και τον χαρακτηρίζει η ηθική. Είναι ένας φυσιολογικός και πολύ σωστός άνθρωπος.

Ο Μηνάς έχει αρχίσει να ερωτεύεται τη Ζουζού;

Ο Μηνάς ακόμα είναι με δύο πόδια σε δύο... βάρκες. Σιγά σιγά, όμως, θα ηρεμήσει και θα αποκτήσει μία βάρκα. Φυσικά, τα χρόνια που έζησε με τη Βούλα δεν χάνονται. Θέλει να είναι με τη Ζουζού, αλλά αισθάνεται ενοχές. Σκέφτεται τι θα πει ο κόσμος. Δεν είναι άνθρωπος που αποδέχεται γρήγορα τις αλλαγές, οπότε χρειάζεται ακόμα χρόνο. Το να χάσει ένας άνθρωπος τον σύντροφό του είναι μεγάλο πρόβλημα, θέλει μία διαδικασία για να το ξεπεράσει.

mourmoura-(4).jpg

Τι τον κέρδισε σε εκείνη;

Τον κέρδισε το γεγονός ότι είναι πολύ διαφορετική από τη Βούλα, αλλά κυρίως η ανάγκη που έχει για συντροφικότητα. Δεν του αρέσει η μοναξιά. Επίσης, έπαιξαν ρόλο η επιμονή της και ο τρυφερός τρόπος με τον οποίο τον πλησίασε.

Βλέπουμε ότι βρίσκονται στην αρχή της σχέσης τους, θα προχωρήσει;

Κανονικά έτσι πρέπει να γίνει. Περιμένουμε με αγωνία κάθε επεισόδιο να μάθουμε πότε θα συμβεί.

Η Βούλα παρακίνησε τον Μηνά να είναι με τη Ζουζού. Αν δεν ήταν επιθυμία της, θα έκανε το βήμα;

Μπορεί και να το έκανε, δεν είμαι βέβαιος. Σίγουρα συνέβαλε στην απόφασή του η παρακίνηση της Βούλας.

Η Βούλα θα συνεχίσει να εμφανίζεται ως φάντασμα στη ζωή του;

Ναι, για λίγο ακόμα, ώσπου να κατασταλάξει ο Μηνάς. Θα παραμείνει για πάντα η μεγάλη του αγάπη; Αυτό θα φανεί σε λίγο καιρό... Προς το παρόν ό Μηνάς είναι... μοιρασμένος.

Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για 12η σεζόν. Πώς νιώθετε;

Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που θα είμαστε στον «αέρα» του ALPHA και την επόμενη χρονιά. Πιστεύω ότι αξίζει να συνεχίσει η σειρά. Με την απόφαση αυτή που πάρθηκε δικαιώνεται και η πολλή δουλειά που κάνουμε όλοι μας. θα συνεχίσετε να είστε μέρος της; Βέβαια. Σίγουρα θα συνεχίσω να βρίσκομαι στη σειρά και την επόμενη σεζόν.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved