Παπαδοκωνσταντάκης - Μπισμπίκης: Μαζί στη νέα σειρά του Alpha «Διάφανη Αγάπη»; Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Παπαδοκωνσταντάκης - Μπισμπίκης: Μαζί στη νέα σειρά του Alpha «Διάφανη Αγάπη»; Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Alpha ετοιμάζει μια νέα σειρά που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα λέγεται «Διάφανη Αγάπη». Θυμίζουμε ότι ο Σασμός τελειώνει και ο σταθμός θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για τους τηλεθεατές, την επόμενη σεζόν.

Το κανάλι, μετά τις τελευταίες επιτυχίες που έχει κάνει, με τις τηλεοπτικές σειρές που έχει επιλέξει να εντάξει στο πρόγραμμά του τα τελευταία χρόνια, μελετά πολύ προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις και οι τηλεθεατές περιμένουν σίγουρα να δουν κάτι ακόμα καλύτερο που θα τους συναρπάσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Γεια σου», χθες, Κυριακή 31/3, αλλά δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από τον σταθμό, στη Διάφανη Αγάπη του Alpha αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν ο Βασίλης Μπισμπίκης αλλά και ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του.

Σε κάθε επεισόδιο, διαβάζαμε στα social media διθυραμβικά σχόλια από τους τηλεθεατές για τον συγκεκριμένο ηθοποιό που αγαπήθηκε πολύ μέσα από τη Μάγισσα.

Μάγισσα - Παπαδοκωνσταντάκης: Πώς η Εκκλησία τον οδήγησε από τα παιδικά του χρόνια στην υποκριτική

04a365a3-H-Magissa-Markos-Laskarhs.jpg

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής, ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης έχει ήδη κλειδώσει για να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη Διάφανη Αγάπη ενώ μένει να δούμε αν θα πει το πολυπόθητο "ναι" και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έχει ήδη δεχτεί πρόταση για να κρατήσει έναν από τους βασικούς ρόλους.

Πρόκειται για μια σειρά αστυνομικού περιεχομένου με μεταφυσικά στοιχεία και είναι μεταφορά ενός ξένου πρότζεκτ που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής φέρει τον τίτλο Porta Rossa.

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μία από τις βασικές επιλογές του σταθμού καθώς μετά το «Αυτή η νύχτα μένει», εντάχθηκε φέτος και στην τρίτη σεζόν του Σασμού. Είναι από τα πρόσωπα που το κανάλι θέλει να αξιοποιήσει και να κρατήσει στο δυναμικό του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Καθηλωτικός ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης! Τα αποθεωτικά σχόλια στο twitter

Βανδή-Μπισμπίκης: Γάμος το καλοκαίρι στην Κρήτη! Οι μυστικές ετοιμασίες και οι κουμπάροι!

Βανδή-Μπισμπίκης:Το airport style της τραγουδίστριας & η επιστροφή από το ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved