Αρναούτογλου: «Πνίγομαι. Μου ξυπνάς μνήμες που δεν θέλω. Την ρώτησα μετά από χρόνια "Γιατί;"»
Media

Αρναούτογλου: «Πνίγομαι. Μου ξυπνάς μνήμες που δεν θέλω. Την ρώτησα μετά από χρόνια "Γιατί;"»

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο χθες 2/4 στην εκπομπή του τον Χρήστο Μαλάκη που παίζει φέτος στις Ψυχοκόρες.

Οι δυο τους είχαν να συναντηθούν από τότε που ο ηθοποιός έπαιζε στις Άγριες μέλισσες και ο παρουσιαστής δεν δίστασε να του πει ότι είναι πολύ θυμωμένος με τον ρόλο του στις Ψυχοκόρες.

«Επειδή εγώ έζησα στο χωριό πολλά χρόνια και όλη αυτή την αντρούκλα κατάσταση την έχω ζήσει γιατί θυμόμουν τη γιαγιά μου πώς ήταν με τον παππού μου. Φίλε, με θυμώνει πάρα πολύ. Πραγματικά στο πρόσωπό σου μισώ τους άνδρες», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε:

Μαλάκης: «Αν και 22 χρόνια ηθοποιός έπρεπε να κάνω τις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω»

grhgorhs.jpg

«Έτσι ήτανε, και εσύ το κάνεις τόσο καλά με τον ρόλο που υποδύεσαι. Αντιλαμβάνομαι τι γίνεται με τον παππού και τη γιαγιά στο χωριό. Μου ξυπνάς μνήμες. Οι άνδρες να είναι έξω στα καφενεία και όλες οι γυναίκες κλεισμένες μέσα στα σπίτια. Για να καταλάβεις τι έχω ζήσει, ο παππούς τρώει και την ώρα που τρώει κάνει αυτό το πράγμα και η γιαγιά πρέπει να καταλάβει τι λείπει από το τραπέζι. Την ρώτησα μετά από 10 χρόνια "γιατί ρε γιαγιά;". Μου ξυπνάς μνήμες που δεν τις θέλω. Υπάρχει περίπτωση σε μερικά μέρη της Ελλάδας να συμβαίνουν ακόμα. Συγνώμη αλλά πνίγομαι...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

O Πλούταρχος απαντά για τον Αρναούτογλου: «Σας κοροϊδεύει. Τον έχω δει δυο φορές στη ζωή μου»

Αρναούτογλου για Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω & δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή. Έχω τα θέματά μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved