Oι Πανθέοι: O Ανδρέας ζητά παρηγοριά από την Σοφία
Media

Oι Πανθέοι: O Ανδρέας ζητά παρηγοριά από την Σοφία

Oι Πανθέοι: Ύστερα από σκέψη, ο Ανδρέας αποφασίζει να κάνει λίγη υπομονή ακόμα και να συνεχίσει να παριστάνει πως δεν γνωρίζει τίποτα για την απιστία της Μάρμως.

Λίγο μετά, ο άντρας ζητάει παρηγοριά από τη Σοφία, ενώ η Μερόπη διακόπτει τη σχέση της με τον Φάνη και τη Δέσποινα.

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Μάρμω να παραδεχθεί τη σχέση της με τον Κίτσο

pantheoi-kentriki.jpg

Οι Πανθέοι

Ο Ανδρέας εξομολογείται στον Λουκά πως είναι αποφασισμένος να χωρίσει με τη Μάρμω. Όμως δεν μπορεί να το κάνει όσο είναι υπουργός του Μεταξά, γιατί το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει θα βλάψει πρωτίστως τη Μάρμω και τον ανιψιό του. Αποφασίζει, λοιπόν, να κάνει λίγη υπομονή ακόμα και να συνεχίσει να παριστάνει πως δεν γνωρίζει τίποτα για την απιστία της γυναίκας του. Παράλληλα, η Μάρμω κι ο Κίτσος γεμάτοι ενοχές προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους πως αυτό που τους έχει αναγκάσει η Χρυσοστόμη να κάνουν, να μη μιλήσουν δηλαδή στον Ανδρέα, είναι το σωστό. Εν τω μεταξύ, οι κατασκευασμένες αποδείξεις του Μαρμάρη που ενοχοποιούν τη Μιρέλλα ως κατάσκοπο φτάνουν στο γραφείο του Μεταξά. Έτσι, λοιπόν, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της τελευταίας έχει ξεκινήσει. Η Μερόπη, τώρα, παρά τις ρητές εντολές του γιου της, αποφασίζει να τον αγνοήσει και να βρει τόσο τον Φάνη όσο και τη Δέσποινα.

fanis-pantheoi-gossiptv.jpg

Και αφού τους λέει πως γνωρίζει πια ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο του άντρα της, διακόπτει κάθε σχέση και δεσμό μαζί τους... 0 Ανδρέας αφήνει το δείπνο του με τη Μάρμω στη μέση και καταλήγει να ζητήσει παρηγοριά από τη Σοφία. Την ίδια στιγμή, ο Γαλάτης υπόσχεται στον Κίτσο πως θα τον βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί με τη Μάρμω. Όμως ζητάει από τον γιο του να τον στηρίξει αντίστοιχα στη σχέση που πάει να χτίσει ξανά με τη Δέσποινα. Την επομένη, η Χρυσοστόμη, βλέποντας τον Ανδρέα θλιμμένο και πιεσμένο, αποφασίζει να αλλάξει ακόμη μία φορά τους όρους που έθεσε στον ανιψιό της και στη νύφη της. Ο Μαρκέζης, λίγο μετά, έρχεται στο Γραμματικό και βρίσκει τον Χρυσίνα και τον ρωτάει σχετικά με τη Μιρέλλα. Ωστόσο, εκείνος αποφασίζει να την υπερασπιστεί.

pantheoi.jpg

Ταυτόχρονα, ο Παναγής δίνει στον Ισίδωρο έναν σταυρό που βρήκε στα μεταλλεία όταν πήγαν να ψάξουν για τα οστά του Σοφοκλή. Όταν όμως η Μιρέλλα τον παίρνει στα χέρια της, «νιώθει» ότι ο σταυρός αυτός ανήκει στον Χρυσίνα! 0 Σολδάτος, τώρα, βρίσκει τη Μερόπη και της λέει όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στο παρελθόν που οδήγησε τον Μονογιό στην αυτοκτονία. Και η ιστορία του Σολδάτου είναι διαφορετική από αυτή που έχει μάθει ο Στάθης

Πηγή mytv

Οι Πανθέοι: Η Χρυσοστόμη ζητάει από τη Δέσποινα να κρατήσει τον Κίτσο μακριά από τη Μάρμω

Πανθέοι: Σοκ για Μάρμω και Κίτσο! Η Χρυσοστόμη απαιτεί την αλήθεια

Οι Πανθέοι: Η περίεργη συμπεριφορά του Ανδρέα προβληματίζει τη Μάρμω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved