Ναυάγιο: Ο Δημήτρης θέλει να κάνει προξενιό στη Λίνα
Media

Ναυάγιο: Ο Δημήτρης θέλει να κάνει προξενιό στη Λίνα

Ναυάγιο: Η σχέση της Λίνας με τον Μάκη κινδυνεύει μετά την αποκάλυψη του χρέους του πατέρα του στον δικό της, ενώ ο Δημήτρης θέλει να προξενέψει στην κόρη του τον Οθωνα.

Παράλληλα, ο Άγγελος προσεγγίζει την Ευγενία για να μάθει πληροφορίες για τον Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη

to-navagio-o-Ippokratis-epivevaionei-oti-i-valitsa-einai-tis-klairis.webp

Ο Πέτρος είναι απελπισμένος, καθώς η Ειρήνη, από τη στιγμή που έμαθε πως τόσο καιρό ζούσε μέσα στο ψέμα, δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της. Παράλληλα, η αποκάλυψη του χρέους των Παπαδάκηδων στον Δημήτρη αλλάζει τις ισορροπίες και επηρεάζει τη σχέση του Μάκη και τής Λίνας.

navagio-1.jpg

0 Δημήτρης μαθαίνει, ακόμη, ότι ο Οθωνας ενδιαφέρεται για τη Λίνα και σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός προξενιού. 0 Άγγελος γνωρίζει την Πολυξένη και, ενώ ο αρραβώνας του με τη Βάσω πλησιάζει, νιώθει όλο και μεγαλύτερη πίεση που θα μπει στην οικογένεια του δολοφόνου των γονιών του.

navagio-agelos.jpg

Στην Αθήνα, ο Γιώργης κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να γυρίσει ο Βασίλης στην ομάδα των θυμάτων, ενώ ο Ιπποκράτης αναγκάζεται να ζητήσει μια χάρη από τον Παντελίδη και του προσφέρει ως αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αντώνη Καραδήμο. Λίγο μετά, η Ειρήνη ανακαλύπτει την ταυτότητα που έχει βρει ο Ορφέας και συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε δεν είναι ο αληθινός Αντώνης Καραδήμος

Πηγή mytv

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος έντρομος συνειδητοποιεί ότι ο Στελής έχει έρθει στην Κρήτη μαζί με την Ειρήνη

Ναυάγιο: Το ύπουλο σχέδιο του Ιπποκράτη - Ναρκώνει την Ειρήνη

Ναυάγιο: Ελένη και Αλίκη συμμαχούν εναντίον του Παντελίδη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved