Ηρώ: «Το λέω πρώτη φορά. Χρειάστηκε να προστατεύσω τον Γιώργο. Ερχόταν σπίτι με κλάματα»
Media

Ηρώ: «Το λέω πρώτη φορά. Χρειάστηκε να προστατεύσω τον Γιώργο. Ερχόταν σπίτι με κλάματα»

Στούντιο 4: Η Ηρώ ήταν σήμερα 10/4 καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μία αποκάλυψη για τον γιο της, στον αέρα της εκπομπής, αναφέροντας πως όταν ήταν στον δημοτικό πέρασε δύσκολα λόγω της δασκάλας του που δεν τον συμπαθούσε.

«Θέλεις να είμαι ειλικρινής; Θα το πω για πρώτη φορά. Ναι, χρειάστηκε να τον προστατεύσω και δυστυχώς όχι από τους συμμαθητές του αλλά από δάσκαλους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα», είπε αρχικά η Ηρώ.

iro.jpg

J2US Τελικός: Όσα συνέβαιναν στα backstage off camera και κατέγραψε ο φακός του gossip-tv!

Και συνέχισε: «Χρειάστηκε στην Α’ Δημοτικού να τον προστατεύσω από την ίδια του τη δασκάλα, η οποία για κάποιον λόγο αποφάσισε ότι δεν συμπαθούσε τον Γιώργο. Για δικό της λόγο. Δεν κάνεις τίποτα, μέχρι που έκανα κάτι και έφτασα μέχρι την Πρωτοβάθμια.

Λέω δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες. Υπάρχουν και εξαιρετικοί δάσκαλοι, όπως του έτυχαν του Γιώργου τα επόμενα χρόνια. Ο Γιώργος πέρασε δύσκολα και γύριζε κάθε μεσημέρι με κλάματα στην Α’ δημοτικού. Το λύσαμε, αλλά δεν έπαυε να έχει δημιουργηθεί ένα προηγούμενο αρνητικό για τον Γιώργο».

Δείτε το απόσπασμα από το Στούντιο 4:

Διαβάστε επίσης:

Ηρώ: Η απόφαση να φύγει από το πατρικό της στα 19, ένας πίνακας ζωγραφικής & το βιωματικό τραγούδι

Fame Story: Η Ηρώ ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα: Αυτοί είναι οι 3 πρώτοι παίκτες προς αποχώρηση!

Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved