Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος «έφυγε» και η Βασιλική είπε την «αλήθειά» της στο Tik Tok… διασκεδάζοντας
Media

Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος «έφυγε» και η Βασιλική είπε την «αλήθειά» της στο Tik Tok… διασκεδάζοντας

Γη της Ελιάς: Δραματικές στιγμές στα προηγούμενα επεισόδια έζησαν οι ήρωες με το «φευγιό» του Φίλιππου.

Το επεισόδιο της αγαπημένης σειράς το βράδυ της Δευτέρας (15-04) ξεκίνησε με το τελευταίο «αντίο» στον Φίλιππο που άφησε πίσω του δύο τραγικές φιγούρες, τη μητέρα του Χάιδω και τη γυναίκα του, Βασιλική.

Η Γη της Ελιάς: Ο θρήνος για τον Φίλιππο συνεχίστηκε και οι τηλεθεατές θέλουν... κι άλλο!

gi-tis-elias-2.jpg

Οι δύο γυναίκες «ράγισαν καρδιές» με τις αντιδράσεις τους την ώρα που κηδευόταν ο Φίλιππος τον οποίο αγάπησαν και οι δύο πολύ. Την δική της «αλήθεια» όμως είπε η Ιφιγένεια Τζόλα μέσα από δυο υπέροχα βίντεο στο Tik Tok έχοντας στο πλευρό της τους δυο άντρες που απέμειναν στη ζωή της. Μιλάμε φυσικά για τον Μιλτιάδη και τον Παρασκευά, οι οποίοι θέλουν διακαώς και με όποιο κόστος να κρατηθούν στο πλευρό της Βασιλικής.

gi-tis-elias.jpg

O Μίλτος Χαρόβας και ο Νίκος Κοσώνας στην πραγματικότητα έχουν φτιάξει ένα μοναδικό παρέακι με την Ιφιγένεια και δες πώς ξεπερνάνε τον θρήνο στα βίντεο που μοιράζονται στο Tik Tok.

Η νεαρή και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της έδωσε spoiler για το πώς θα συνεχιστεί η ζωή της στη Μάνη μετά το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου.

«Ο Μιλτιάδης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, που έχει εκτιμήσει και έχει αγαπήσει πραγματικά τη Βασιλική, θέλει να τη στηρίξει σε όλα. Από την άλλη, η Βασιλική ζει τον δικό της εφιάλτη με τον θάνατο του Φίλιππου. Δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι, αλλά το σίγουρο είναι πως θα σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλον, καθώς υπάρχουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός».

vasiliki-gi-elias.jpg

«Σίγουρα θα ήθελα να είναι ευτυχισμένη, να έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της, να είναι δυναμική, δυνατή, ανεξάρτητη, και με ανθρώπους γύρω της που να την αγαπούν. Τώρα, από εκεί και πέρα, έχουμε δει ότι η κυρία Βάνα μάς εκπλήσσει»

Στέλλα Φυρογένη: Ο ρόλος της Χάιδως στη Γη της Ελιάς, η ηλικία, ο σύντροφος & η ζωή στο χωριό

Η Γη της ελιάς: Ο θρήνος και οι σπαρακτικές σκηνές που καθήλωσαν το Twitter – «Πόνος και θλίψη»

Στέλλα Φυρογένη: Η ηλικία, ο έρωτας, τα κρυφά ταλέντα & οι... κατάρες!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved