Χατζίδου για Super Κική: «Είναι ντροπή! Εγώ τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε»
Media

Χατζίδου για Super Κική: «Είναι ντροπή! Εγώ τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε»

 

Χείμαρρος η Ελένη Χατζίδου στον αέρα της εκπομπής, Breakfast@star με τα όσα είπε η Super Κική στο YouTube!

Η influencer είπε μεταξύ άλλων: «αν εξαιρέσεις κάτι σιχαμένους όπως ο Γκουντάρας, η Καινούργιου έχει καλούς ανθρώπους στο πάνελ»!

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Χατζίδου, είπε: «Αχ βρε Κική… Θέλω να πω για την Κική ότι είναι ένα πονεμένο κορίτσι, δεν ξέρω αν ξέρετε την ιστορία της, εγώ είχα συγκινηθεί όταν είχα ακούσει τη ζωή της και όλα αυτά. Αλλά δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που λέει κατά καιρούς, που δεν είναι και λίγα. Οπως αυτά που λέει τώρα που υποτιμάει τόσο πολύ ανθρώπους. Πραγματικά είναι ντροπή να ακούγονται οπουδήποτε.»!

GOUNTARAS_copy_1.jpg

Και τόνισε: «Ένας λόγος που τα προβάλλουμε είναι για να ακούγεται και η άλλη γνώμη. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται και εγώ τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε, δηλαδή και με τον Fipster που είναι σε αυτό το κανάλι και τους θεωρώ συνένοχους σε όλο αυτό»!

Ο δε Ετεοκλής Παύλου πρόσθεσε: «Ανοίγει μια κουβέντα κατά πόσο πρέπει να υπάρχει έλεγχος στο διαδίκτυο, με αφορμή όλο αυτό το οποίο είναι κατακριτέο από όλους. Δεν γίνεται να λες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα τώρα που είναι ένας άνθρωπος που έχει την πορεία του, την καριέρα του, έχει κάποια χρόνια στην τηλεόραση, δεν μπορείς να λες: “Ποιος είναι αυτός”»!

Διαβάστε επίσης:

Χατζίδου για Ουγγαρέζο: «Δεν ακούω την αιχμηρή του γνώμη στην Ελένη Μενεγάκη»

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Όλος ο κόσμος έχει ταρακουνηθεί»!

Άυπνoι η Χατζίδου και ο Παύλου: «Ήταν μια δύσκολη νύχτα» - Τι έγινε;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved