Media

MasterChef: Το bootcamp ξεκίνησε με πλεονεκτήματα και μαγειρικές «μονομαχίες»!

Gossip-tv Team

MasterChef 2022: Σήμερα το βράδυ (31-1) παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση του Bootcamp, η οποία και ήταν αρκετά κρίσιμη, για το ποιοι θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές αγαπούν πολύ και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο των auditions, δεν έχουν σταματήσει να το παρακολουθούν.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την έναρξη του Bootcamp του φετινού κύκλου του MasterChef, το οποίο και θα ήταν εκείνο που θα έκρινε ποιοι θα είναι οι διαγωνιζόμενοι που θα περάσουν στο σπίτι του ριάλιτι. Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτηρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μετά το καλωσόρισμα των παικτών σε αυτήν την φάση του διαγωνισμού, ανακοίνωσαν το πρώτο πλεονέκτημα όσων παικτών κέρδισαν στις οντισιόν τα τρια ναι, το οποίο και ήταν εκείνο που... τους έστειλε στον εξώστη. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι συγκεκριμένοι διαγωνιζόμενοι θα παρακολουθήσουν την πρώτη φάση του bootcamp από τον εξώστη, με την ευκαιρία να δίνουν οδηγίες σε εκείνους που μαγειρεύουν.

Στην πρώτη φάση του bootcamp θα διαγωνιστούν συνολικά 36 διαγωνιζόμενοι, από τους οποίους θα φύγουν 26 άτομα.

Η διαδικασία της μαγειρικής δοκιμασίας ξεκίνησε με τους πρώτους παίκτες να χωρίζονται σε ζευγάρια, τα οποία προέκυψαν τυχαία. Με λίγα λόγια, οι παίκτες τράβηξαν ο καθένας από ένα μαχαίρι, το οποίο και αντιστοιχούσε σε ένα χρώμα. Με τον τρόπο αυτόν, προέκυψαν και τα ζευγάρια, τα οποία και θα έπρεπε να μονομαχήσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved