Media

MasterChef: Αν και ερασιτέχνης σεφ, έκανε τον Κουτσόπουλο να της δώσει το golden pin του!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της Ελισάβετ, η οποία αν και δεν ήταν επαγγελματίας κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των τριών κριτών. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο έχει ήδη μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τις προσπάθειες των παικτών να μας ενθουσιάζουν όλο και περισσότερο.

Η Ελισάβετ είπε από την αρχή ότι δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με την μαγειρική, αλλά είναι κάτι που αγαπάει πάρα πολύ και θα ήθελε να το προσπαθήσει, για να καταφέρει πράγματα, μέσα από τις εμπειρίες, που θα την δώσει ο διαγωνισμός.

Η ίδια επέλεξε να μαγειρέψει ψάρι με σπάράγγια και το τελικό αποτέλεσμα του πιάτου της ήταν εντυπωσιακό, μιας και οι κριτές της είπαν ότι ήταν από τα καλύτερα πιάτα που είχαν δει στη φετινή σεζόν του διαγωνισμού. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της είπε χαρακτηριστικά: "Είναι από τα πιο όμορφα πιάτα που έχω δει από την αρχή του διαγωνισμού, με ένα πολύ ζουμερό ψάρι και πολύ καλοβρασμένα λαχανικά. Νομίζω μάλιστα ότι ήταν και το πιάτο που είχε την περισσότερη αγάπη που έχω δει. Δεν μπορώ παρά να σου πω συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ναι"

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζας συμφώνησαν απόλυτα μαζί του, δίνοντάς της την θετική τους ψήφο, για την επόμενη φάση του bootcamp. Την στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της έδενε την ποδιά της, εκεί την περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη. Καθώς ο κριτής της είπε ότι η επόμενη φάση θα είναι πολύ απαιτητική, την ίδια στιγμή της έδωσε το golden pin του και της εξήγησε ότι περνάει απευθείας στο σπίτι του διαγωνισμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved