Media

MasterChef: Συγκλόνισε τους κριτές: «Δεν φοβάμαι να πεθάνω. Πέρασα μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου»

Gossip-tv Team

MasterChef: Οι audition συνεχίστηκαν, με τους υποψήφιους να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, με την συμμετοχή τους στο παιχνίδι, υποσχόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους. 

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για μια θέση στο bootcamp.

Στο σημερινό επεισόδιο γνωρίσαμε τον Richard, ο οποίος είχε καταγωγή από την Βραζιλία και είναι όνειρό του να προχωρήσει στον διαγωνισμό και να καταφέρει το καλύτερο που μπορεί. Ο ίδιος εξομολογήθηκε στους κριτές την ιστορία του, λέγοντας ότι όταν ήταν πολύ πιο μικρός είχε περάσει ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, μιας και είχε διαγνωστεί με μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου, όπου κινδύνευσε η ζωή του. Μόλις όλο αυτό πέρασε, εκείνος αντιμετώπισε ακόμα μια ασθένεια, ενώ πριν από περίπου έναν χρόνο, κόντεψε και πάλι να χάσει την ζωή του, σε τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα.

Ο Richard έδειξε μια πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής, μιας και είπε ότι θέλει να πραγματοποιεί τα όνειρά του και ότι τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από όλο αυτό. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά: "Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις σήμερα αυτό που θέλεις, γιατί αύριο μπορεί και μην υπάρχεις.". Αυτό είναι και το μήνυμα που ήθελε να μεταφέρει στον κόσμο, με την συμμετοχή του στο MasterChef. Κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και δήλωσε πως θα ήθελε να τα πάει ακόμα καλύτερα στο Bootcamp.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved