Media

MasterChef: Στην προηγούμενη σεζόν κόπηκε στις μονομαχίες- Επέστρεψε για να διεκδικήσει τη νίκη!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (25-1) είδαμε μια παίκτρια, που είχε λάβει συμμετοχή και στην προηγούμενη σεζόν του διαγωνισμού, αλλά δεν είχε καταφέρει να περάσει στο σπίτι. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα βράδια μας και μας έχει κάνει να το αγαπήσουμε πολύ και να το παρακολουθούμε ανελιπώς.

Στο σημερινό επεισόδιο (25-1) παρακολουθήσαμε ακόμα περισσότερες auditions με διαγωνιζόμενους, που είχαν πάθος για την μαγειρική και έκαναν τα πάντα, για να κερδίσουν μια θέση στο πολυπόθητο bootcamp. Ανάμεσα σε εκείνους ήταν και η 25χρονη Καλλιόπη, η οποία είχε λάβει συμμετοχή και στην περσινή σεζόν του διαγωνισμού. Η ίδια είχε φτάσει μέχρι και την διαδικασία των μονομαχιών, όπου δεν τα κατάφερε να περάσει στο σπίτι.

Η ίδια δήλωσε πως τωρα είναι πολύ πιο κατάλληλη η στιγμή και εκείνη έχει πολύ περισσότερη αυτοπεποίηθηση και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλύτερα, δεδομένου ότι ο χρόνος που μεσολάβησε, της έδωσε και πολύ περισσότερη εμπειρία στην μαγειρική. Η Καλλιόπη επέλεξε να μαγειρέψει σολωμό, παναρισμένο σε μια πούδρα από φυστίκια Αιγίνης. Με την προσπάθειά της, κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη, οι οποίοι της έδωσαν το ναι, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αντίθετη άποψη και δεν της έδωσε την ευκαιρία για την επόμενη φάση.

Παρ' όλα αυτά, η Καλλιόπη κατάφερε να κερδίσει μια λευκή ποδιά και υποσχέθηκε να δώσει ακόμα περισσότερα στην επόμενη φάση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Το πιάτο με τις γαρίδες κατάφερε να του δώσει την λευκή ποδιά- «Άφωνοι» οι κριτές!

MasterChef: Ο λογιστής που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, αλλά του έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία!

MasterChef: Το έργο των κριτών γίνεται ακόμη πιο δύσκολο κρατώντας τις τελευταίες λευκές ποδιές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved