Media

MasterChef: Έφτιαξε χειροποίητα ζυμαρικά και κέρδισε μια θέση στο bootcamp!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (25-1) είδαμε τις auditions να ολοκληρώνονται, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για μια θέση στο bootcamp. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά, με τους τηλεθεατές να το έχουν ήδη αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο και να ανυπομονούν για τα επόμενα επεισόδια.

Ένας από τους παίκτες του σημερινού επεισοδίου ήταν ο Φάνης, ο οποίος ήρθε από την Κρήτη, με σκοπό να εντυπωσιάσει τους κριτές. Ο ίδιος επέλεξε να μαγειρέψει χειροποίητα ζυμαρικά, γεμιστά με mix τυριών και κρέμα γάλακτος με μυρωδικά. Μόλις έφτασε η στιγμή να δοκιμάσουν οι κριτές το πιάτο του, εκείνος ήταν αρκετά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης όταν έκρινε το πιάτο του, είπε πως η προσπάθεια για το χειροποίητο ζυμαρικό δεν ήταν επιτυχής, αφού κανονικά θέλουν δυόμιση λεπτά βράσιμο, για να καταναλωθούν, ενώ εκείνος τα είχε βράσει οκτώ. Ο Φάνης είπε ότι ήρθε στον διαγωνισμό για να μάθει περισσότερα και ότι θα ήθελε να προχωρήσει περαιτέρω.

Ο ίδιος απέσπασε δυο ναι, μιας και ο Πάνος Ιωαννίδης του είπε όχι. Ο Φάνης δήλωσε ενθουσιασμένος και είπε ότι στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, θα δώσει ακόμα περισσότερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved