Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Χόρεψαν latin και «έβαλαν φωτιά»- Το συγκινητικό μήνυμα και το golden buzzer!

Gossip-tv Team

Eλλάδα έχεις Ταλέντο: Ακόμα ένα golden buzzer δόθηκε σε ένα act, μιας και οι κριτές τα βρήκαν όλα άρτια και θεώρησαν ότι άξιζε σε αυτήν την ομάδα να περάσει απευθείας στον ημιτελικό. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, μιας και το παρακολουθούν κάθε Σάββατο.

Στο σημερινό επεισόδιο (19-2) είδαμε μια φανταστική προσπάθεια μιας ομάδας χορού, η οποια περιελάμβανε άτομα ηλικίας από 10 έως και 40 ετών. Οι ίδιοι παρουσίασαν μια χορογραφία με στοιχεία latin, αλλά και διάφορους άλλους χορούς. Μετά το τέλος της παρουσίας τους, έφτασε η ώρα της κριτικής, με τους κριτές να τονίζουν ότι ήταν από τα πιο υπέροχα act που είχαν δει συνολικά από την πρώτη στιγμή, που ξεκίνησε το παιχνίδι.

Εκείνη την στιγμή, ένας διαγωνιζόμενος από την ομάδα μίλησε για όλους και είπε ότι όλοι ήταν ιδιαίτερα περήφανοι, μιας και σαν χορευτές latin έχουν δεχθεί πολύ bullying στο παρελθόν, κάτι το οποίο δεν έχει σταματήσει εντελώς μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, είπαν ότι αποφάσισαν να συμμετέχουν στο παιχνίδι, για να αποδείξουν και να μεταφέρουν το μήνυμα ότι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε τους ευχαριστεί, χωρίς να τους ενδιαφέρει τι λένε οι υπόλοιποι γύρω τους.

Μετά από όλα όσα ακούστηκαν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν εκείνος που πάτησε το golden buzzer, γεμίζοντας όλους τους χορευτές με τεράστια χαρά, αφού οι ίδιοι είπαν ότι είναι απόλυτα έτοιμοι για τους ημιτελικούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved