Media

Survivor: Έγιναν «μαλλιά - κουβάρια» ο Τάκης με την Μυριέλλα: «Μην μου ξαναμιλήσεις ποτέ ξανά...»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (6-3), κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας, είδαμε να εκτυλίσσεται μια απίστευτη ένταση μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Τάκη Καραγκούνια

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν διαρκώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν πολύ γρήγορα.

Στο σημερινό πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο Τάκης Καραγκούνιας, κατά την διάρκεια του πρώτου run του τραυματίστηκε σοβαρά, με τους παίκτες των Διασήμων να μένουν άφωνοι, μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι ο ίδιος είναι καλά και μπορεί να αγωνιστεί. Μετά το τέλος του αγώνα, αν και ο ίδιος έφερε την νίκη, κατέρρευσε και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να ξεκουραστεί, για να μην πάθει το πόδι του κάποια χειρότερη ζημιά.

Η ομάδα των Διασήμων συμφώνησε και έπρεπε εκείνη την στιγμή να αποφασίσουν ποια από τις γυναίκες θα ήταν εκείνη, που θα τον αντικαθιστούσε. Οι περισσότεροι υπέδειξαν την Κάτια Ταραμπάνκο, με την Μυριέλλα Κουρεντή να είναι εκείνη που δεν συμφωνούσε, λέγοντας ότι στο run της η Κάτια είχε κάνει κάποια λάθη.

Εκείνη την στιγμή, ο Τάκης της ζήτησε να ηρεμήσει και ότι δεν έχει νόημα όλο αυτό που κάνει, με εκείνη να μην σταματά να σχολιάζει και τον Τάκη Καραγκούνια να γίνεται έξαλλος όλο και περισσότερο. Μάλιστα, ενώ η Μυριέλλα συνέχισε να μιλάει πάνω από εκείνον, τους είδαμενα τσακώνονται ανευ προηγουμένου, με τον Τάκη Καραγκούνια να της λέει: "Δεν αντέχω άλλο να σε ακούω, μην μου ξαναμιλήσεις ξανά. Έχουν πάει τα παιδιά να παίξουν και το μόνο που σε νοιάζει είναι τι έγινε πριν από μια ώρα. Σταμάτα την γκρίνια επιτέλους"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved