Media

Βάνα Πεφάνη: «Όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, τα πρώτα 5- 6 χρόνια δεν μιλούσα με τον πατέρα μου»

Gossip-tv Team

H Βάνα Πεφάνη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και το τίμημα που είχε η απόφασή της να γίνει ηθοποιός, μιας και δεν μιλούσε για τον πατέρα της για κάποια χρόνια στην αρχή της καριέρας της. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα έσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Βάνα Πεφάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Κυψέλη" και υπήρξε άκρως εξομολογητική για την παιδική και εφηβική της ηλικία, αλλά και το πως η ίδια κατέληξε στο να γίνει ηθοποιός και να συνεχίσει την υποκριτική. Όπως η ίδια έξήγησε, η απόφασή της αυτή είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει να μιλάει με τον πατέρα της για κάποια χρόνια, τα πρώτα 5- 6, μιας και εκείνος ήταν αντίθετος με αυτήν της την απόφαση. Για το πως το διαχειρίστηκε, η ίδια απάντησε ότι στην αρχή δεν είχε καταλάβει ότι της έλειπε η στήριξή του, αλλά στη συνέχεια ένιωσε την ανάγκη να μιλήσουν και πάλι και να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η απόφασή μου να γίνω ηθοποιός είχε τίμημα. Τα πρώτα χρόνια δε μιλιόμασταν με τον πατέρα μου. Από τα 18 μου μέχρι τα 23-24 δε μίλαγα με τον πατέρα μου. Η μαμά μου πάνω στον πρώτο χρόνο, έκανε τα κονέ της με τον διευθυντή της σχολής μου. Κατάλαβε ότι πρέπει να το κάνω. Ο πατέρας μου άργησε να το δεχτεί και να μου μιλήσει. Είμαστε πολύ εγωιστές και οι δυο. Κάποια στιγμή και οι δυο αποφασίσαμε ότι παρατράβηξε. Μέσω της μητέρας μου έγινε η ένωση. Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι»

«Τότε, δεν καταλάβαινα ότι μου έλειπε η στήριξή του. Είχα τέτοια δυναμική που νόμιζα ότι δε χρειαζόμουν κανέναν. Τώρα που το βλέπω, ναι μου έλειπε. Ο πατέρας μου ερχόταν κρυφά στο θέατρο. Δεν ήξερα ποτέ ότι ήταν εκεί. Ήθελε να διαπιστώσει, να ελέγξει ότι είμαι οκ»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved