Media

Τάκης Παπαματθαίου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχαμε πολλές κόντρες στο παρελθόν»

Gossip-tv Team

Ο Τάκης Παπαματθαίου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ έκανε λόγο εκτενώς για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, που εις βάρος του υπάρχει δικογραφία και εξετάζεται από το δικαστήριο. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία τόσα χρόνια τόσο σε θέατρο, όσο σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Τάκης Παπαματθαίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για για το ξεκίνημα και την πορεία του στην υποκριτική ενώ έκανε λόγο και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, του οποίου ακόμα η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο ηθοποιός έκανε λόγο για παλαιότερες συνεργασίες τους ενώ είπε πώς είχαν πολλές κόντρες, αλλά υπήρχε πάντοτε αλληλοεκτίμηση.

«Δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με την υποκριτική, μου έδιναν στις εθνικές εορτές να λέω ποιήματα, και έβλεπα ότι είχα σουξέ. Εγκατέλειψα την τράπεζα για να ασχοληθώ με το θέατρο, αυτό που με φόβισε ήταν ότι από τα 20 μου ήξερα ότι θα πεθάνω διευθυνταράς και είπα όχι. Μου έτυχε να μην μπορώ να συνεργαστώ με κάποιον, πάντα φροντίζω για την επιλογή του πού θα είμαι, θα είχα γίνει σερβιτόρος», είπε αρχικά ο Τάκης Παπαματθαίου.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Εάν ο Πέτρος Φιλιππίδης αποδειχθεί ότι είναι αθώος φυσικά και θα συνεργαζόμουν μαζί του. Με είχε πάρει ο Πέτρος Φιλιππίδης στις αρχές τηλέφωνο, στην συνέχεια δεν επικοινωνήσαμε ξανά. Δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου και όσα ειπώθηκαν από τη Λένα Δροσάκη τα έμαθα από το ίντερνετ. Δεν γνωρίζω τι είπε η κ. Δροσάκη και δεν μπορώ να απαντήσω στα όσα καταγγέλλει τον Φιλιππίδη.

Όταν στο θέατρο δούλευα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη δεν υπήρχε κάποια άσχημη ατμόσφαιρα. Η Κάτια Δανδουλάκη με τον Δάνη Κατρανίδη κάλεσαν τότε τον Πέτρο Φιλιππίδη να σκηνοθετήσει την παράσταση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν σεβαστικός, υπήρχαν άλλωστε εκεί και η Κάτια Δανδουλάκη με τον Δάνη Κατρανίδη. Με τον Πέτρο είχαμε πολλές κόντρες. Υπήρχε όμως μια καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση οπότε μετά τα βρίσκαμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved