Media

Survivor All Star: Ο Σώζων έφαγε ωμό σαλάχι: «Πας καλά; Παιδί μου, θα πάθεις τίποτα»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (5-2) είδαμε τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο να πιάνει ένα τεράστιο σαλάχι και να τρώει τα εντόσθιά του, χωρίς να τα έχει μαγειρέψει πρώτα, με την Στέλλα Ανδρεάδου να μην μπορεί με τίποτα να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Σώζων να πιάνει ένα σαλάχι και να έχει μάλιστα και μια περίεργη επαφή μαζί του, αφού το έφαγε ωμό.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος αποφάσισε να πάει για ψάρεμα, με τον Τάκη Καραγκούνια να εκνευρίζεται όταν τον είδε να βγαίνει από την θάλασσα με ένα μεγάλο σαλάχι να τα λέει "έξω από τα δόντια", όπως συνηθίζει άλλωστε. Ο Σώζων λίγο αργότερα ενώ ήταν μαζί με την Στέλλα Ανδρεάδου έπιασε το σαλάχι και έφαγε τα εντόσθιά του ωμά, με την Στέλλα Ανδρεάδη να μην μπορεί να το βλέπει...

Η Στέλλα Ανδρεάδου είπε: «Μπλιαχ! Είσαι τρελός; Παιδί μου, τι το τρως έτσι; Πας καλά; Παιδί μου, θα πάθεις τίποτα... Παιδιά, πάει και το δαγνώνει και το τρώει! Δεν το πιστεύω! Η εικόνα που αντίκρισα με έκανε να αηδιάσω, να σιχαθώ και ήταν λες και έβλεπα ταινία Χάνιμπαλ. Δεν ξέρω πως το σκέφτηκε όλο αυτό και πως το έκανε, αηδιαστικός»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved