Media

Εύη Σαλταφερίδου: « Δεν με ενδιαφέρει το unfollow, με ενδιαφέρει η φιλία του Γκότση»!

Gossip-tv Team

H Εύη Σαλταφερίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα για το Survivor και τον Ηλία Γκότση

Αρχικά ανέφερε: «Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη ότι μπήκα σε ένα παιχνίδι και ότι οι όροι του παιχνιδιού είναι αυτοί και ότι άνα πάσα στιγμή μπορεί να αποχωρήσεις. Για τη Δαλάκα και την Ασημίνα δεν ξέρω τι έγινε με τα κινητά, ο Πιλίδης το είπε μόνος του.»!

Και πρόσθεσε η Εύη Σαλταφερίδου: «Ο Τάκης με στεναχώρησε, με εκνεύρισε, μου δημιουργούσε άσχημα συναισθήματα που δεν μπορούσα να ελεγξω. Μετά από ένα σημείο χάθηκε η μπάλα. Μερικούς τους “ρούφηξε” τόσο πολύ το παιχνίδι και δεν τους ένοιαζε αν αδικούν και στεναχωρούν τους άλλους».

saltaferidou-2.jpg

Όσον αφορά τον Ηλία Γκότση δήλωσε: «Δεν αισθάνομαι ότι αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που νιώθει, αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που άφησε να εννοηθούν. Αν ήταν λίγο πιο ξεκάθαρος, νομίζω ότι ο κόσμος δεν θα είχε πάρει τέτοια ακραία στάση και δεν θα είχε ασχοληθεί τόσο πολύ με μένα.»

Και κατέληξε: «Είδα παίκτες που όταν έφυγε ο Ηλίας έλεγαν δεν ξέρουμε τι έγινε με το χαρτάκι και μετά μου είπαν ότι συμμετείχαν κι εκείνοι. Δεν με ενδιαφέρει το unfollow, με ενδιαφέρει η φιλία του Ηλία. Αν έρθει η ώρα να ξαναμιλήσουμε θα είναι για καλό, αν δεν μιλήσουμε, πάλι για καλό θα είναι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved