Media

Αυτή η νύχτα μένει: Αποθέωσαν στο Twitter τον Γιώργη για την επανένωσή του με τη Νίτσα!

Gossip-tv Team

Αυτή η νύχτα μένει: Μετά από όλα όσα έμαθε ο Γιώργης για τη Νίτσα, μετά τον πόνο που βίωσε, κατάφερε να βρει τον τρόπο να συγχωρέσει τη γυναίκα που αγάπησε και αυτό δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τους χρήστες του twitter.

Η Νίτσα τον απάτησε με τον ίδιο του τον ανιψιό, τον πόνεσε, του ρήμαξε τον ανδρικό εγωισμό και μάλιστα σε μία περίοδο που ο ίδιος ήταν πολύ ευάλωτος και είχε να αντιμετωπίσει τόσο σοβαρά οικογενειακά θέματα που ήταν πολύ βαριά για να τα αντέξει άνθρωπος.

357639859_923435275387656_3851550951407067203_n.jpg

Και όμως. Ο Γιώργης όχι μόνο κατάφερε να τα διαχειριστεί αλλά μετά από πολλή σκέψη κατάφερε να βρεθεί στον δρόμο της συγχώρεσης.

Και παρ' όλο που η Νίτσα του αποκάλυψε το σκοτεινό παρελθόν της αφού εκείνη ήταν που σκότωσε τον Νώντα Παραδείση και όχι η Ζέτα ή η Μαρίνα όπως πίστευαν μέχρι πρότινος, εκείνος αποφάσισε να τη στηρίξει και σ' αυτό.

Τη ρώτησε ευθέως αν πραγματικά τον αγαπά. Και εκείνη του είπε πως τον αγαπά. Και όλα ξαφνικά βρήκαν τη λύση τους, τον δρόμο τους.

Σαν να ξεκαθάρισαν όλα ξαφνικά μπροστά στα μάτια του. Η αγκαλιά τους και η ερωτική του εξομολόγηση για όσα νιώθει για τη Νίτσα έκαναν τους χρήστες του Twitter να λυγίσει.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved