Media

Αμήχανη στιγμή για τη Ράνια Τζίμα στο πρώτο δελτίο της σεζόν - Η γκάφα που την έκανε να «παγώσει»

Gossip-tv Team

Μπορεί η Ράνια Τζίμα να μπήκε με το δεξί στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega απ' όπου και μεταδόθηκε ζωντανά το πρώτο δελτίο για τη νέα σεζόν σήμερα (28/8) όμως δεν πήγαν όλα και πολύ καλά για τη δημοσιογράφο. 

Η γνωστή δημοσιογράφος προλόγισε το βίντεο με την ακρίβεια στα ράφια του σούπερ μάρκετ και ύστερα από το on της περίμενε πως θα κυλήσει ομαλά η ροή του δελτίου αλλά πήγαν... όλα λάθος.

rania-tzima.jpg

Το βίντεο έπεσε, όμως η κάμερα συνέχισε να καταγράφει και από λάθος χειρισμό προφανώς στο κοντρόλ, ο «αέρας» έδειξε τη Ράνια Τζίμα που γνωρίζοντας πόσα λεπτά θα διαρκούσε το βίντεο, πήρε στα χέρια της το τσιγάρο της για να καπνίσει.

Η δημοσιογράφος αντιλήφθηκε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και την ώρα που πήγαινε να το βάλει στο στόμα της με μία απότομη κίνηση το κατέβασε, όμως από την ταραχή της δεν το έκρυψε αμέσως αλλά έμεινε... στήλη άλατος προφανώς από αμηχανία.

Η αμέσως επόμενη σκέψη της ήταν να κρύψει το θερμαινόμενο τσιγάρο που ήθελε να καπνίσει και αυτό και έκανε ενώ αμέσως μετά ήρθε η... λύτρωση, με το βίντεο του θέματος να παίζει κανονικά στον «αέρα» του δελτίου του Mega.

Δείτε την άβολη στιγμή για τη Ράνια Τζίμα εν ώρα δελτίου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved