Media

Fame Story: Η Χριστίνα Ζιώγα αποχώρησε από το 4ο live! Οι πρώτες δηλώσεις της

Gossip-tv Team

Fame Story: Να πλήρωσε ακριβά την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τελικά το κοινό αποφάσισε να δείξει την έξοδο στην Χριστίνα Ζιώγα;

Πολύ πιθανόν να έγινε και αυτό πάντως χθες το βράδυ, στο 4ο live η Χριστίνα ήταν εκείνη που τελικά αποχώρησε από τη Μουσική Ακαδημία.

katsaith-ziwga.png

Στη διάρκεια της βραδιάς και μετά το επεισόδιο που είχε συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τη γνωστή στυλίστρια λίγες μέρες πριν όταν η Χριστίνα αρνήθηκε με πολύ έντονο τρόπο να αλλάξει ρούχα, αυτά που της υποδείκνυε δηλαδή η Κατσαΐτη, κατηγορώντας μάλιστα την τελευταία για πολύ έντονη συμπεριφορά απέναντί της, οι δύο γυναίκες ήρθαν ξανά σε αντιπαράθεση, όμως και πάλι δεν βγήκε άκρη ανάμεσά τους και έτσι κάπως συνεχίστηκε μεταξύ τους η άτυπη κόντρα τους.

Κάτι που φάνηκε να μην αρέσει καθόλου στο τηλεοπτικό κοινό που αποφάσισε να μη δώσει ασυλία στην Χριστίνα αλλά και να τη διώξει από το παιχνίδι.

Η Χριστίνα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε γεμάτη από την εμπειρία που έζησε μέσα στο Fame Story, παραδέχτηκε ότι η Άννα που ήταν συνυποψήφιά της για αποχώρηση είχε καλύτερη εμφάνιση από την ίδια στο χθεσινό live και δήλωσε ότι η εμπειρία αυτή θα της μείνει για πάντα αξέχαστη.

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved