Media

Άκης Δείξιμος για δικαστική διαμάχη Κώστα Δόξα: Είμαι αυτόπτης μάρτυρας καταστάσεων που έχει βιώσει

Gossip-tv Team

O Άκης Δείξιμος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού Σουσού για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον αδελφό του, Κώστα Δόξα, και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Άκης Δείξιμος: «Ο αδελφός μου είναι μια χαρά. Υπάρχει μία δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά σπίτια. Και ποιον δεν θα επηρέαζε ψυχολογικά κάτι τέτοιο; Ο Κώστας όμως παίρνει πάρα πολλή δύναμη και είναι πολύ χαρούμενος και μόνο με την υπέροχη σχέση που έχει με την κόρη του».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε δεμένη, αγαπημένη οικογένεια, αγαπώ τον αδελφό μου και θέλω τα καλύτερα για εκείνον».

deiximos-2.jpg

Και τόνισε: «Γίνονται δικαστήρια και περιμένουμε. Κάθε πλευρά ζητάει και κάτι. Έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας καταστάσεων που έχει ζήσει ο αδελφό μου από τη σύζυγό του και τις αναφέρω στην κατάθεσή μου στο δικαστήριο».

Και συνέχισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό έχει επηρεάσει επαγγελματικά τον αδελφό μου. Θυμάστε πολύ καλά ότι απομακρύνθηκε με «κοινή» απόφαση του ΑΝΤ1 και δική του από το show, έτσι φαινόταν τουλάχιστον. Πάντα υπάρχουν αγκάθια κάθε φορά που το θέμα επανέρχεται στη δημοσιότητα αλλά ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved