Media

Survivor 2024: Το «στρίμωγμα» του Παππά στο Συμβούλιο και οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024: Από νωρίς υπήρχε ένταση στο αποψινό (24/1) Συμβούλιο στον Άγιο Δομίνικο αφού οι Μπλε περίμεναν στη... γωνία τον Αλέξη Παππά. Όμως, ακούστηκαν και άλλα παράπονα που επίσης προκάλεσαν ένταση! 

Η κίνηση του Αλέξη Παππά κατά τη διάρκεια του αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, να κουνήσει την πλατφόρμα μέσα στο νερό την ώρα που αναμετριόταν με τον Σωτήρη Λαμάι προκειμένου εκείνος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει, δεν άρεσε καθόλου στους συμπαίκτες του τελευταίου στους Μαχητές, με τους περισσότερους να στήνουν στον «τοίχο» τον Παππά. Τον θεώρησαν υπεύθυνο για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Και φυσικά εκείνος χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις. Μάλιστα είπε αρκετές φορές πως ήξερε πως ο αντίπαλός του θα έπεφτε στα... μαλακά, μέσα στο νερό και γι' αυτό το έκανε προκειμένου να κερδίσει τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον Λαμάι. Δείτε παρακάτω τι είπε:

Το γεγονός όμως ότι όλο και περισσότεροι από τους Μπλε άρχισαν να τον κατηγορούν, άρχισε να ενοχλεί τον Αλέξη Παππά ο οποίος αφού ζήτησε συγγνώμη, είπε πως δεν έχει νόημα να τα βάζουν όλοι μαζί του. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Σειρά για να ανάψουν τα αίματα πάλι είχαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ζωή Ασουμανάκη. Η τελευταία άκουσε την Κατερίνα να λέει κάτι υποτιμητικό -όπως είπε- για εκείνη την ώρα των ματσαρισμάτων στον στίβο μάχης και ζήτησε τον λόγο, με τη Δαλάκα να ζητάει συγνώμη, επισημαίνοντας όμως πως ποτέ δεν έχει υποτιμήσει κάποιον συμπαίκτη της.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Λαμάι καθώς η πρώτη θεώρησε ότι με τη φωνή του ήθελε να καλύψει τη δική της και του επιτέθηκε κατά μέτωπο. Μάλιστα, ευθέως τού είπε ότι το κάνει συνέχεια να πατάει πάνω στη φωνή μιας γυναίκας με τον Λαμάι να της απαντά ότι δεν καταλαβαίνει τι υπονοεί όταν έχει τρεις αδελφές και 10 ανιψιές. Δείτε παρακάτω τι συνέβη:

Είχε έρθει όμως η ώρα για να αναδειχθεί ο τρίτος και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο παίκτης δηλαδή που θα έπαιρνε θέση κοντά στους άλλους δύο υποψήφιους, την Κρίστη και τον Ρομπ. Η ψηφοφορία των Κόκκινων που έχασαν την ασυλία απόψε κινήθηκε ανάμεσα σε δύο γυναίκες, την Όλγα Πηλιάκη και τη Μαρία Αντωνά και έτσι ο Ρομπ βγήκε εκτός των υποψηφίων προς αποχώρηση. Υποψήφια προς αποχώρηση τελικά από την ψηφοφορία ήταν η Όλγα Πηλιάκη.

Όταν ήρθε η ώρα για να ψηφίσουν οι Μπλε, έπρεπε να επιλέξουν γυναίκα παίκτρια και τελικά από ψηφοφορία αναδείχθηκε η Δώρα, κάτι που προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση και μεταξύ των Μπλε και με τους Κόκκινους.

Η Κατερίνα Δαλάκα που είναι η MVP της εβδομάδας έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στις γυναίκες των Μπλε, επιλέγοντας τελικά τη Χρύσα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα για την ψήφο της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved