Media

Ζωή Παπαδοπούλου: Η αφιέρωση στη μαθήτριά της που σκοτώθηκε στα Τέμπη & ο θυμός: «Είναι τραγικό...»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Μία πολύ τρυφερή αφιέρωση έκανε χθες η Ζωή Παπαδοπούλου λίγο μετά την ερμηνεία της με τον Μανώλη Κλωνάρη σε ένα υπέροχο τραγούδι, το «Δεν έχω πολλά» της Γλυκερίας. 

Σήμερα, καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε για την αφιέρωσή της αυτή αλλά και για την αδικοχαμένη Αγάπη Τσανακλίδου.

Ζωή Παπαδοπούλου: Η σπαρακτική ανάρτηση για τη μαθήτρια της που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη

j2us_gr_1709421069_3315186671554703934_29711293110.jpg

«Η Αγάπη ήταν μαθήτριά μου. Δε μπορώ να δεχτώ ότι τη σήμερον ημέρα – μεγαλώνω κι εγώ ένα κορίτσι – ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία – το πρόβλημα είναι διαχρονικό – σου λένε να συνεχίσεις τη ζωή σου. Το λένε με τέτοιο τρόπο, τόσο προκλητικό. Οι οικογένειες αυτές, οι άνθρωποι αυτοί, είναι ζωντανοί νεκροί» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε μην κρύβοντας τον θυμό της:

«Είναι τραγικό να λένε ότι θυσιάστηκαν τα παιδιά. Ας θυσιαστεί και ένας εκ των τριακοσίων που η θυσία δε θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχουν ζήσει. Θυσιάστηκαν 57 άτομα, και παραπάνω αγνοούμενοι και τραυματίες, και θυσιάζονται καθημερινά οι γονείς. Ας γίνει και κάτι μέσα στη Βουλή.

Δε μπορώ να το δεχτώ αυτό που συμβαίνει. Δε μπορώ να δεχτώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι ανθρώπινο αυτό. Δεν αναλαμβάνουν ευθύνες».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved