Eurovision 2022: Πασίγνωστος τραγουδιστής δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό
Eurovision

Eurovision 2022: Πασίγνωστος τραγουδιστής δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό

Eurovision 2022: Η ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχών στο φετινό διαγωνισμό εκπνέει και ο πασίγνωστος τραγουδιστής αποκάλυψε πως βρίσκεται σε διαδικασία δήλωσης συμμετοχής.

Ο λόγος για τον Νίκο Γκάνο. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Καλησπέρα σε όλους, ξέρετε πόσο πολύ θέλω να πάω στην Eurovision! Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι στην διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μου, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 10 Οκτωβρίου. Έχω 2 τραγούδια από τα 3 που μπορώ να προτείνω σαν καλλιτέχνης, θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε ακόμη έναν συνθέτη που έχει κάποιο τραγούδι και πιστεύει ότι θα μπορούσε να διαγωνιστεί στην σκηνή της Eurovision!», έγραψε ο ίδιος.

Πρόσφατα μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα ακούστηκαν τα ονόματα κι άλλων καλλιτεχνών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, η Καλομοίρα, ο Good Job Nicky, η Ευαγγελία, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) έχουν αρχίσει να "κοιτάζουν" προς την Ιταλία με την πιθανότητα να είναι κάποιος από αυτούς ο εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Μπορεί να απέχουμε ακόμα αρκετό καιρό από τη βραδιά διεξαγωγής της Eurovision που θα γίνει στην Ιταλία μετά τη νίκη τους με ένα μοναδικό τραγούδι όμως μιας και η προθεσμία υποβολής δηλώσεων εκπνέει οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved