Eurovision-Γερμανού: Η κίνηση που «πρόδωσε» την πρωτιά, η «μυστική» ιδέα της λύρας & ο «εκβιασμός»
Eurovision

Eurovision-Γερμανού: Η κίνηση που «πρόδωσε» την πρωτιά, η «μυστική» ιδέα της λύρας & ο «εκβιασμός»

O χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι την παρουσίαση του τραγουδιού με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

H εκπομπή Eurovision σε είδον παρουσιάζει μνήμες από παλαιότερες συμμετοχές αλλά και ιστορίες που μας ήταν άγνωστες μέχρι τώρα.

Eurovision 2024: Οι πρώτες αποκαλύψεις για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Ο Φωκάς Ευαγγελινός που βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό αποκάλυψε ότι η λύρα στο τραγούδι Number One ήρθε ξαφνικά όταν βαριόταν να βλέπει απλά χορογραφία.

«Βαριέμαι, βαριέμαι, βαριέμαι. Δεν μπορούσα να βλέπω συνέχεια την ίδια χορογραφία και κάπως έτσι σκέφτηκα την λύρα. Είναι η πρώτη φορά που το λέω».

natalia-germanou-3.jpg

Στην εκπομπή μίλησε και η Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε στην επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου το 2005.

«Τη βραδιά εκείνη στον Κίεβο δεν θα το ξεχάσω. Περάσαμε από ένα rollercoaster συναισθημάτων. Όλοι όσοι ήμασταν εκεί! Δεν ήταν από την αρχή ξεκάθαρο ότι θα κερδίσουμε. Στην αρχή ήμασταν χαμηλά και από ένα σημείο και μετά έπεσαν βροχή τα 10άρια και τα 12αρια. Άρχισε να χτυπάει η καρδιά μου σαν τρελοί, να μου στέλνουν μήνυμα από Ελλάδα και να λένε “είμαστε στο σαλόνι και ουρλιάζουμε”. Λίγο πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, όρμησε ο floor manager και είπε στην Έλενα Παπαρίζου “Πρέπει να έρθεις μαζί μου”. Ένα λεπτό πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, ξέραμε ότι είχαμε βγει πρώτοι».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved