Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: «Σαρώνει» το «Ζάρι» στις στοιχηματικές - Πλησιάζει την 5άδα!
Instagram / athanasios_alevras
Eurovision

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: «Σαρώνει» το «Ζάρι» στις στοιχηματικές - Πλησιάζει την 5άδα!

Το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι φαίνεται πως έχει αρχίσει να παίρνει ιδιαίτερη ανοδική πορεία, με τους Eurofans να το έχουν λατρέψει λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι στοιχηματικές το ανέβασαν 3 θέσεις μέσα σε μία μέρα. 

Μπορεί στη χώρα μας το κοινό να είναι διχασμένο με το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στο εξωτερικό όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Τι σπούδασε και σε ποια κορυφαία σχόλη πέρασε;

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, το τραγούδι της Ελλάδας βρίσκεται στην 7η θέση των προγνωστικών που μιλούν για νίκη στην Eurovision 2024. Μέχρι πριν από λίγες ώρες, η ελληνική συμμετοχή είχε τη 10η θέση, αλλά όπως φαίνεται το τραγούδι έχει αγαπηθεί από την Ευρώπη γι' αυτό ανέβηκε 3 θέσεις μέσα σε μία μέρα!

Το μεγάλο φαβορί είναι η Κροατία ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται για άλλη μια χρονιά η Ουκρανία.

Το ελληνικό τραγούδι συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές στα social media, και οι eurofans είναι ενθουσιασμένοι με την ερμηνεία της Σάττι και ότι η Ελλάδα συμμετέχει με ελληνικό στίχο.

Όσον αφορά τον διαγωνισμό της Eurovision, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού, στις 9 Μαΐου 2024 στην 4η θέση. Μαζί της θα είναι οι Αυστρία, Εσθονία, Γεωργία, Μάλτα, Νορβηγία.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved