Eurovision

Eurovision 2022: Παραλίγο σοβαρό ατύχημα για την τραγουδίστρια της Σουηδίας- Την χτύπησε ρεύμα

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: Ο διαγωνισμός της Eurovision πλησιάζει και οι ετοιμασίες είναι πυρετώδης.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θέλουν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και για τον λόγο αυτό οι πρόβες τους είναι πολύωρες και καθημερινές. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν την Τρίτη 10 και την Πέμπτη 12 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 14 του μήνα.

Μέχρι στιγμής, όλες οι χώρες και από τους δύο ημιτελικούς έχουν πραγματοποιήσει τις δύο πρόβες, χωρίς όμως να λείπουν τα τεχνικά προβλήματα.

Η εκπομπή της Ερτ, «Με νέα ματιά», παρουσίασε τα όσα συμβαίνουν στο Τορίνο τις τελευταίες ημέρες αλλά και τις διάφορες προετοιμασίες που γίνονται για την μεγάλη βραδιά της Eurovision.

Στην αρχή ο δημοσιογράφος, αναφέρθηκε πως ο «ήλιο» που έχει τοποθετηθεί στη σκηνή δεν λειτουργεί και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλες οι σκηνικές παρουσίες των χωρών να αλλάξουν με βάση τα νέα δεδομένα.

Στη συνέχεια αποκάλυψε, πως η εκπρόσωπος της Σουηδίας Cornelia Jakobs, που θα ερμηνεύει το κομμάτι «Hold Me Closer» και θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί, αναγκάστηκε να πει το τραγούδι πέντε φορές αντί για τρεις γιατί δεν μπορούσε να ακούσει τη φωνή της.

Μάλιστα, κάποια στιγμή την χτύπησε ρεύμα, καθώς η ίδια έχει ένα vintage μικρόφωνο με καλώδιο. Ευτυχώς η τραγουδίστρια δεν έπαθε τίποτα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved