Η αποχώρηση της Λαμπίρη από το πλατό, τα «καυτά» φιλιά ζευγαριού και η επανασύνδεση των...
Fun Lists

Η αποχώρηση της Λαμπίρη από το πλατό, τα «καυτά» φιλιά ζευγαριού και η επανασύνδεση των...

Μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε με πολλά θέματα να σας έχουν «κεντρίσει» το ενδιαφέρον.

Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε τα τοπ δέκα θέματα και σας τα παρουσιάζουμε. Χθες είδατε τα πέντε πρώτα και σήμερα σας έχουμε τα άλλα πέντε.

Ο χαμός της Νατάσας Μανίσαλη σκόρπισε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Πολλοί συνάδελφοι αποχαιρέτισαν τη συναδελφό τους συνοδεύοντάς την στην τελευταία της κατοικία. Παραμένουμε σε δυσάρεστες ειδήσεις καθώς η Πάολα έχασε τον πατέρα της και ξέσπασε σάλος με τον παπά που δημοσίευσε φωτογραφίες από την κηδεία η τραγουδίστρια μίλησε για αυτή την κίνηση του ιερέα. Συνεχίζουμε με τον εκνευρισμό της Χριστίνας Λαμπίρη από το πλατό της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη που η ροή της επέβαλλε να διαφημίσουν κρέμα προσώπου ενώ ασχολούνταν με την πτώση του αεροσκάφους της πολεμικής αεροπορίας και τον χαμό των χειριστών.

Αφήνουμε τις δυσάρεστες ειδήσεις και περνάμε σε ερωτευμένα ζευγάρια. Ζευγάρι ηθοποιών της ελληνικής σόουμπιζ εθεάθη να δίνει «καυτά» φιλιά στη μέση του δρόμου. Και κλείνουμε με επανασύνδεση γνωστού ζευγαριού τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved