Τι μάθαμε το καλοκαίρι που πέρασε; Όλα τα γεγονότα που συντάραξαν την εγχώρια σόουμπιζ!
Fun Lists

Τι μάθαμε το καλοκαίρι που πέρασε; Όλα τα γεγονότα που συντάραξαν την εγχώρια σόουμπιζ!

Και τι δεν μάθαμε το καλοκαίρι που μόλις μας άφησε. Γλυκιά ή πικρή η γεύση που άφησε πίσω του; Αναλόγως πόσο σας χαροποίησαν ή σας στενοχώρησαν όσα συνέβησαν εν μέσω θέρους. Ας τα δούμε λοιπόν ένα ένα, χωρίς χρονολογική σειρά αλλά με βάση το πόσο πολύ κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας και πόσο σας... ταρακούνησαν!

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Έφυγε από τη ζωή ο αιώνιος ζεν πρεμιέ και ένας από τους ωραιότερους άνδρες του ελληνικού κινηματογράφου, ο Ανδρέας Μπάρκουλης!

Δυστυχώς το καλοκαίρι ξεκίνησε με τη δυσάρεστη είδηση ότι η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου, μόλις στα 43 της χρόνια, έφυγε από τη ζωή.

Ο Γιάννης Βούρος και η Χριστίνα Πολίτη είδαν ερωτικά ο ένας τον άλλον.

Ο Νίκος Αλιάγας θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν χωριστά διακοπές. Κάποιοι επέμεναν πως περνούν κρίση στον γάμο τους, εκείνοι όμως έκλεισαν στόματα, συνεχίζοντας τις διακοπές τους μαζί στην Τήνο.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έγιναν για δεύτερη φορά γονείς στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ερωτεύτηκε και ανταλλάσσει συνεχώς ερωτικά μηνύματα με την αγαπημένη του Άννα Σταθάκη στα social media.

Η Νανά Καραγιάννη βρέθηκε στην εντατική και μας λαχτάρησε όμως κατάφερε να νικήσει και πάλι το θηρίο της νευρικής ανορεξίας. Ελπίζουμε δια παντός.

Η Lindsay Lohan ήρθε στη Μύκονο με τον Ρώσο αρραβωνιαστικό της, τα ισοπέδωσε όλα, παραλίγο να φάει και ξύλο και έφυγε... χωρισμένη και απαρηγόρητη!

Ο Σάκης Τανιμανίδης του World Party ερωτεύτηκε την Χριστίνα Μπόμπα, την οποία γνωρίσαμε ως «Ελενίτσα» σε διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

Η Χριστίνα Αλούπη θα γίνει μανούλα και είναι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό.

Έγινε μπαμπάς στα 82 του ο Κώστας Βουτσάς σε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Έγινε μπαμπάς ο Γιάννης Βαρδής σε ένα πανέμορφο κοριτσάκι που του μοιάζει.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης βάπτισαν σε ηλικία εννέα ετών τον γιο τους, Γιώργο, σε μία κεκλεισμένων των θυρών τελετή στην Ελούντα

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν είναι πλέον ελεύθεροι αφού στα τέλη Ιουνίου ένωσαν για πάντα τις ζωές τους, βαφτίζοντας και την κόρη τους Αφροδίτη.

Ένα άλλο ζευγάρι που παντρεύτηκε, την 31 Ιουλίου ήταν ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη. Ο γάμος έγινε στην Κρήτη και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.

Γέννησε η Καλομοίρα το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που συμπλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία.

Βύθισε στον απόλυτο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας η απώλεια του ηθοποιού και παρουσιαστή Δημήτρη Μενούνου που πάλεψε για ενάμιση μήνα με την αρρώστια του αλλά δεν τα κατάφερε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved