Αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό
Showbiz

Αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένας φιλανθρωπικός αγώνας με δεκάδες συμμετοχές καλλιτεχνών.

Η Under Armour, πιστεύοντας στα ιδεώδη του αθλητισμού και στο «ευ αγωνίζεσθαι» και όντας η πιο προηγμένη αθλητική εταιρία στον χώρο του δρομικού εξοπλισμού, διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς τον 3ο κατά σειρά Ημιμαραθώνιο “Run City Challenge” στους δρόμους της Κηφισιάς και της Ν. Ερυθραίας.

Η εκκίνηση δόθηκε από το Under Armour Brand House της Ν. Ερυθραίας ενώ οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε πανέμορφες διαδρομές που συνδύαζαν το urban στοιχείο της πόλης με το πράσινο και γαλήνιο στοιχείο της φύσης καθώς οι δρομείς ξεκίνησαν από την Λεωφόρο Κηφισίας και πέρασαν μέσα από το δάσος Φασίδερη.

Ambassadors της μεγάλης διοργάνωσης ήταν η Μάρα Δαρμουσλή, η Έλενα Παπαγγελή, ο Πάνος Θεοδώρου, η Εύη Σαλταφερίδου, η Εύη Σκαρώνη, ο Νίκος Μαρκαντώνης και ο Νίκος Βελιζιώτης.

Μετά το τέλος των αγώνων, οι συμμετέχοντες αλλά και πολλοί επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο που βρέθηκαν στο κατάστημα και απόλαυσαν δροσερά παγωτά στο party που διοργανώθηκε για την απονομή των βραβείων.

Μέρος των εσόδων του αγώνα διατέθηκε στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Κοινωνικής Φροντίδας “ΑΜΚΕ ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ” η οποία παρέχει δωρεάν Ιατρική, Ψυχολογική & Κοινωνική υποστήριξη σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον αυτών.

Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved