Σάκης Αρσενίου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη σύζυγό του, Λαμπρινή Πλεύρη και το νεογέννητο
NDP photo agency
Showbiz

Σάκης Αρσενίου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη σύζυγό του, Λαμπρινή Πλεύρη και το νεογέννητο

 Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Λαμπρινή Πλεύρη με το νεογέννητο γιο και πάντα δίπλα τους έχουν τον πανευτυχή μπαμπά, Σάκη Αρσενίου.

Η Λαμπρινή γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο στα νότια προάστια και πρώτο το gossip-tv.gr σας το αποκάλυψε.

Γνωρίζοντας πως ο μικρούλης θα έρθει μέσα στον Μάρτιο οι δύο νέοι γονείς είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα για να τον υποδεχτούν όπως έπρεπε. Είχαν ετοιμάσει τα πάντα στο σπίτι και φυσικά το παιδικό δωμάτιο ενώ είχαν αγοράσει όλη την προίκα του για να είναι καθ' όλα έτοιμοι το πρώτο διάστημα της ανατροφής και του μεγαλώματός του.

Η σύζυγός του στην πρώτη της ανάρτηση, ανέφερε: «Τα λόγια είναι φτωχά. Το μεγαλύτερο θαύμα και επίτευγμα της ζωής μου. Καλώς ήρθες πρίγκιπά μου. Λαμπρινή μου σ’αγαπω» έγραψε ο Σάκης Αρσενίου.

Ενώ η σύζυγός του ανέβασε στο instagram την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία: «Οικογένεια! Εκεί που ξεκινάει η ζωή και δεν τελειώνει ποτέ η αγάπη! Αυτό το μικρό πλασματάκι θα δώσει νόημα στη ζωή μας, θα μας ενώσει και θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, μαζί! Ευχαριστώ τον άνθρωπο μου που ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές είτε δύσκολες είτε εύκολες, με φρόντιζε, με κρατούσε ήρεμη και πάνω απ’ 'όλα μου χάρισε αυτό το θαύμα».

Σήμερα, 18 Φεβρουαρίου η Λαμπρινή με το νεογέννητο πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και... Σάκης Αρσενίου δεν έχει φύγει λεπτό από κοντά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved