Ο πόλεμος των Kylie!
Hollywood

Ο πόλεμος των Kylie!

Αυτά είναι προβλήματα... Να τσακώνονται στα δικαστήρια δύο Kylie για το όνομά τους! 

Δεν το λες και συνηθισμένο. Να όμως που γίνεται. Και μια κίνηση της Kylie Jenner έκανε τόσο έξαλλη την Kylie Minogue που η συνέχεια δίνεται πια στα δικαστήρια.

Η μικρή αδερφή των Kardashian θέλησε να κατοχυρώσει ως trademark το όνομά της στις Ηνωμένες Πολιτείες, έτσι ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί αποκλειστικά ως εμπορικό προϊόν.... Τι λες κουκλίτσα μου, σκέφτηκε η παλιά Kylie και δεν της χαρίστηκε. Η Αυστραλή ποπ σταρ που μετράει καριέρα πολλών χρόνων άμεσα αντέδρασε και με τη σειρά της πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτωντας ένσταση αντίρρησης στο αίτημα της πιτσιρίκας των Kardashian.

Σύμφωνα με αυτό η Kylie Minogue θεωρεί πως δικαιωματικά το Kylie δεν γίνεται να κατοχυρωθεί στη... μικρή αφού η ίδια όχι μόνο έχει κάνει καριέρα τόσα χρόνια με αυτό φυσικά το όνομα, αλλά έχει κατοχυρώσει και το Domain Kylie.com από το 1996! (έναν χρόνο δηλαδή πριν καν γεννηθεί η Kylie Jenner).

Στην ένστασή της, που ομολογούμε ότι "τσούζει" χαρακτηρίζει την μικρή Kardashian, reality star Β διαλογής (Γκαρσόνα Β, που έλεγε και ο "Κατακουζηνός" στο "Κωνσταντίνου και Ελένης") αφού όπως γράφει η παρουσία της είχε υποστηρικτικό χαρακτήρα στις διάσημες αδερφές της στο "Keeping Up With The Kardashians". Ενώ τονίζει πως η ενεργή παρουσία της στα Social Media και τις φωτογραφίσεις της είναι πολλές φορές αντισυμβατική φέρνοντας ως παράδειγμα την πρόσφατη φωτογράφισή της σε αναπηρικό καροτσάκι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η Kylie (Minogue) σημειώνουν τα έγραφα ξεκίνησε την καριέρα της το 1979 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τον τίτλο Kylie! Και έτσι είναι πασίγνωστη σε ολόκληρο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης και της Αμερικής (όπου θέλει να πάρει το trademark η Kylie η νεότερη).

Η Kylie Minogue φαίνεται αποφασισμένη να μη χαριστεί στην Kylie Jenner και να φτάσει το θέμα μέχρι τέλους. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία μάλιστα πόσταρε και στο twitter της: My name is KYLIE. Για να δούμε που θα οδηγήσει αυτή η κόντρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved