Συγκλονίζει η ιστορία της πρωταγωνίστριας του Grey’s Anatomy με την κόρη της που πάσχει από Down
Hollywood

Συγκλονίζει η ιστορία της πρωταγωνίστριας του Grey’s Anatomy με την κόρη της που πάσχει από Down

H star του Grey's Anatomy, Caterina Scorsone είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει την ευτυχία, όπως η ίδια τονίζει συχνά να είναι μαμά της Pippa, ενός 4χρονου κοριτσιού που γεννήθηκε με σύνδρομο Down

"Είναι τέλεια ακριβώς όπως είναι" λέει συχνά η ευτυχισμένη μαμά η οποία έχει παραδεχτεί στο παρελθόν σε συνεντεύξεις της πως είχε τρομοκρατηθεί όταν έμαθε ότι η κόρη της Paloma 'Pippa' Michaela Giles γεννήθηκε με το σύνδρομο.

"Δεν γνώριζα τίποτα απολύτως για την Τρισωμία 21, που είναι γνωστή ως Σύνδρομο Down" είχε πει η Καναδή πρωταγωνίστρια και τόνιζε: "Δεν ήξερα απολύτως τίποτα.

Το μόνο που γνώριζα για το Σύνδρομο ήταν ότι ο κόσμος φοβόταν και έτσι θεώρησα πως έπρεπε να νιώθω έτσι και εγώ". Η γενετική διαταραχή συμβαίνει περίπου σε ένα από τα 1000 παιδιά που γεννιούνται τον χρόνο και μπορεί να αυξήσει το ρίσκο σε ό,τι αφορά τα προβλήματα υγείας των παιδιών αυτών όπως είναι η συγγενής καρδιακή ανεπάρκεια, η επιληψία, η λευχαιμία, οι ασθένειες του θυρεοειδούς αλλά και ψυχικές διαταραχές.

"Δεν ήξερα πώς θα ήταν η οικογένεια και πώς θα ένιωθα γι' αυτό μέχρι που μπήκα στην κοινότητα αυτή και γνώρισα άλλες οικογένειες που αγάπησαν και συμπεριέλαβαν ένα άτομο με σύνδρομο Down" εξήγησε η Caterina.

Και συνέχισε: "Αυτοί οι απίστευτοι άνθρωποι άνοιξαν τις αγκαλιές τους για εμάς όταν γεννήθηκε η Pippa και μας αγκάλιασαν με αγάπη τόση που ποτέ δεν είχαμε νιώσει μέχρι τότε".

Τα λόγια της στη συνέχεια συγκινούν: "Δεν υπάρχει κανένα αντικειμενικά άψογο και τέλειο άτομο. Τα στερεότυπα είναι αυθαίρετα και επιβάλλονται από εκείνους που τους ταιριάζουν. Η κόρη μου όμως είναι τέλεια. Η Pippa είναι τέλεια ακριβώς όπως είναι. Έτσι είστε και εσείς, έτσι είμαι και εγώ. Ο μόνος τρόπος για να χάσει κανείς την τελειότητα είναι να τη δει από κάποιο άλλο πρίσμα.

Η διάσημη ηθοποιός είναι επίσης μαμά τη μεγαλύτερης Eliza και την μικρότερης Lucky τις οποίες απέκτησε στον γάμο της με τον τραγουδιστή Rob Giles με τον οποίο και χώρισε. Μάλιστα το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μόλις πέντε μήνες αφότου είχε έρθει στον κόσμο η μικρότερη κόρη τους.

Η διάσημη ηθοποιός στο παρελθόν έχει βραβευτεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Συνδρόμου Down επειδή επισταμένα χρησιμοποιεί τις προσωπικές της σελίδες στα social media για να προμοτάρει την ενημέρωση για το σύνδρομο σε μία προσπάθεια να λάβει τέλος η στοχοποίηση όσων πάσχουν από αυτό ή άλλες δυσκολίες προκειμένου όλοι να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved