Heard: Η νέα κατάθεση της ηθοποιού - Η σοκαριστική περιγραφή και η φωτό με μελανιασμένο χέρι
Hollywood

Heard: Η νέα κατάθεση της ηθοποιού - Η σοκαριστική περιγραφή και η φωτό με μελανιασμένο χέρι

Δέκα χρόνια μετά τη γνωριμία τους και τον παθιασμένο έρωτα που βίωσαν, ο Τζόνι Ντεπ και η Amber Heard διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες.

Την Τετάρτη (3/5) στο βήμα του δικαστηρίου ανέβηκε η εντυπωσιακή καλλονή για να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή για τα όσα τον κατηγορεί.

«Παλεύω να βρω τις λέξεις για να περιγράψω πόσο οδυνηρό είναι αυτό. Είναι φρικτό για μένα να κάθομαι εδώ για εβδομάδες και να ξαναζώ τα πάντα», δήλωσε αρχικά η ίδια.

Η ίδια κατηγορεί τον ηθοποιό για ψυχολογική και σωματική βία, που πυροδοτούνταν από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και χρήση ναρκωτικών. Η κακοποίηση, σύμφωνα με την ίδια άρχισε με κατηγορίες για απιστία και σε συνεχή βίαιες κρίσεις που περιλάμβαναν σπάσιμο γυαλιών και γροθιές σε τοίχους.

Η Amber Heard δήλωσε πως η πρώτη φορά που ο Τζόνι Ντεπ τη χτύπησε ήταν όταν τον ρώτησε για ένα τατουάζ στο χέρι του που έγραφε «Wino»:«Απλώς γέλασα γιατί νόμιζα ότι αστειευόταν. Και με χαστούκισε στο πρόσωπο».

Και συμπλήρωσε:«Ως γυναίκα, δεν είχα χτυπηθεί ποτέ έτσι. Είμαι ενήλικας και κάθομαι δίπλα στον άντρα που αγαπώ και με χαστουκίζει χωρίς λόγο».

Οι δικηγόροι της λίγο αργότερα έδειξαν στους ενόρκους μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται το χέρι της μελανιασμένο, με την καλλονή να αναφέρει:«Με άρπαξε από το μπράτσο και με κράτησε στο πάτωμα ουρλιάζοντας μου. Δεν ξέρω πόσες φορές με χτύπησε στο πρόσωπο».

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη φορά που ο ηθοποιός, της έσκισε τα ρούχα και έψαξε το σώμα της βίαια για να δει αν έχει κρυμμένα πάνω της ναρκωτικά.

«Μου έσκισε το φόρεμα, το πάνω μέρος του φορέματος μου», ισχυρίστηκε. Πιάνει το στήθος μου, αγγίζει τους μηρούς μου, μου σκίζει τα εσώρουχα. Είπε ότι έψαχνε για τα ναρκωτικά του, την κοκαΐνη του. Υπαινίχθηκε ότι του την έκρυβα. Έσπρωχνε τα δάχτυλά του μέσα μου και έψαχνε και εγώ δεν είπα τίποτα, απλά στεκόμουν».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved