Ντεπ: Μεθυσμένος διαλύει τα ντουλάπια της κουζίνας του – Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Media

Ντεπ: Μεθυσμένος διαλύει τα ντουλάπια της κουζίνας του – Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Τις τελευταίες μέρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας πολλές και σοκαριστικές λεπτομέρειες γύρω από την πολυτάραχη σχέση τους, με τελευταίο, ένα βίντεο που κατέθεσε στο δικαστήριο ο ηθοποιός, στο οποίο απεικονίζεται η πρώην σύζυγός του σε μεταμεσονύκτιες συναντήσεις με τον Έλον Μασκ και τον Τζέιμς Φράνκο.

Σε κάποια στιγμιότυπα, η ηθοποιός φαίνεται να είναι καλυμμένη μόνο με μία λευκή κουβέρτα και με τις κινήσεις του Έλον Μασκ προς το μέρος της να είναι πιο… ιδιωτικές.

Αυτό όμως δεν το άφησε έτσι η ηθοποιός και από την δική της μεριά κατέθεσε ένα βίντεο με τον 58χρονο ηθοποιό να σπάει τα ντουλάπια της κουζίνας και να κλωτσάει το ψυγείο ενώ ήταν μεθυσμένος.

Στο βίντεο βλέπουμε τον ηθοποιό να ουρλιάζει: «Motherf****! Motherf*****» ενώ παράλληλα ακούγονται χτυπήματα στους τοίχους. Η Amber Heard εμφανώς τρομοκρατημένη τον ρωτά: «Τι συνέβη;» καθώς ακούγονται ήχοι από πράγματα που σπάνε τριγύρω.

Στη συνέχεια η Άμπερ, είπε:«Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Έπινες όλο αυτό το πρωί; Σπας τα πάντα». Σε άλλο σημείο του βίντεο τον βλέπουμε να παίρνει ένα μπουκάλι κρασί, να γεμίζει ένα ποτήρι και στη συνέχεια να το σπάει.

Όταν ρωτήθηκε ο ηθοποιός για όλα αυτά, απάντησε:«Προφανώς ήταν κακή στιγμή. Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί όλο αυτό, το να ηχογραφηθεί παράνομα από την πελάτισσά σας. Όλα αυτά ταιριάζουν αρκετά με τις υπόλοιπες φωτογραφίες και ηχογραφήσεις. Προσπάθησε να μου το κρύψει ότι με ηχογραφεί και στο τέλος γέλασε. Αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι».

Και πρόσθεσε:«;Έκανα επίθεση σε μερικά ντουλάπια, αλλά δεν άγγιξα τη δεσποινίς Χερντ».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved