Δραματικές ώρες για ηθοποιό του Grey's Anatomy: Το σπίτι της κάηκε ολοσχαιρώς και γλίτωσε από θαύμα
Hollywood

Δραματικές ώρες για ηθοποιό του Grey's Anatomy: Το σπίτι της κάηκε ολοσχαιρώς και γλίτωσε από θαύμα

Από θαύμα γλίτωσε η Κατερίνα Σκορσόνε, ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο Grey's Anatomy όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της όπου βρισκόταν η ίδια και οι τρεις κόρες της μαζί με τα τέσσερα κατοικίδιά τους. 

Την αποκάλυψη της τραγικής είδησης έκανε γνωστή η ίδια η διάσημη ηθοποιός η οποία με ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στην πυρκαγιά που έπιασε το σπίτι της.

«Με τραγικό τρόπο, χάσαμε και τα τέσσερα κατοικίδιά μας. Εξακολουθούμε να χειριζόμαστε αυτή την απώλεια, αλλά είμαστε τυχεροί που τα αγαπήσαμε τόσο... Καθώς ετοίμαζα τα παιδιά μου για ύπνο και τελείωνα το μπάνιο, ο καπνός άρχισε να βγαίνει μέσα από τον αρμό γύρω από τη μπανιέρα.

Όταν κοίταξα στο διάδρομο, ένα ποτάμι από πυκνό μαύρο καπνό είχε ήδη σχηματιστεί και γέμιζε το σπίτι... Ένα πράγμα σε ό,τι αφορά στις πυρκαγιές: εξαπλώνονται γρήγορα. Είχα περίπου δύο λεπτά για να βγάλω τα τρία παιδιά μου από το σπίτι και γλιτώσαμε φορώντας ελάχιστα και χωρίς καν παπούτσια. Αλλά βγήκαμε έξω. Και γι’ αυτό είμαι αιώνια ευγνώμων».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Δεν πρόκειται για μια ανάρτηση σχετικά με μια πυρκαγιά. Αυτή είναι μια ανάρτηση για την κοινότητα. Είναι ένα ερωτικό γφράμμα στους απίστευτους ανθρώπους που εμφανίστηκαν και στους απίστευτους τρόπους με τους οποίους το έκαναν. Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες και τους ερευνητές. Ευχαριστώ τη γειτόνισσά μου που απάντησε στα αγωνιώδη χτυπήματα που κάναμε στην πόρτα της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved