Britney Spears: Σάλος με το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της: «Ζει απομονωμένη και κοιμάται για μέρες»
Hollywood

Britney Spears: Σάλος με το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της: «Ζει απομονωμένη και κοιμάται για μέρες»

Στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Britney Spears αναφέρεται ότι μετά το τέλος της 13χρονης κηδεμονίας της από τον πατέρα της, τον Νοέμβριο του 2021, η ίδια ζει απομονωμένη και κοιμάται πάρα πολύ, τόσο που περνούν μέρες.

Η ίδια, σύμφωνα πάντα με το ντοκιμαντέρ, φέρεται να συμμετέχει σε μόνο λίγες δραστηριότητες, εκτός από την ενασχόλησή της με τα social media.

«Η Μπρίτνεϊ ζει σε μία “εικονική” απομόνωση. Τις περισσότερες φορές, είναι μόνη της στο σπίτι», αναφέρει ο Τσαρλς Λατιμπόριερ στο εν λόγω ντοκιμαντέρ.

Παράλληλα, ο διευθυντής ειδήσεων του μέσου, Μπραντ Άπλτον είπε: «Μερικές φορές οδηγεί σε ένα ήσυχο χωματόδρομο, θα παρκάρει και απλώς θα κάνει διαλογισμό».

britneyspears_342066253_1398382054283658_3014686706930420429_n.jpg

Στο ντοκιματέρ που φέρει τον τίτλο «Britney Spears: Η τιμή της ελευθερίας», αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια, μερικές φορές κοιμάται για τρεις συνεχόμενες ημέρες και μετά δεν θα κοιμηθεί καθόλου για τις επόμενες ημέρες.

Την περασμένη εβδομάδα, το ΤΜΖ αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια πίνει ροφήματα που περιέχουν καφεΐνη «ασταμάτητα» και μένει ξύπνια για μέρες. Ωστόσο την συγκεκριμένη είδηση, διέψευσε άμεσα η ίδια λέγοντας ότι δεν θα έπινε τέτοιο ρόφημα καθώς δεν της αρέσει.

https://www.instagram.com/p/CsRXslWPNfg

Εκτός από τον ύπνο και την οδήγηση, η Μπρίτνεϊ φαίνεται να περνά τις υπόλοιπες μέρες της στην πισίνα, κάνοντας γυμναστική, διαβάζοντας και χορεύοντας, κάτι που πολλοί θαυμαστές γνωρίζουν λόγω των social media της καθώς είναι από τα πράγματα που μοιράζεται μαζί μας στο official account της.

Ο σύζυγός της ωστόσο φαίνεται πως είδε το εν λόγω ντοκιμαντέρ και το χαρακτήρισε «αηδιαστικό».

https://www.instagram.com/p/CrM9ISgOnOk

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved